Montagne Jeunesse

Ехаааа,втора поредна вечер успях да си осигуря някоя и друга свободна минута ,която да прекарам с блога <3Всеки път,когато получа Prettybox-а и започвам да се чудя защо по дяволите продължавам да си хвърлям парите на вятъра? И отговорът винаги се крие някъде в ъгъла на кутията в някой на пръв поглед простичък продукт,който никога няма да си купя сама и в който се влюбвам още след първото използване.

В последната кутия този продукт са маските на Montagne Jeunesse. Получихме цели 4 бр. в реален размер,всяка от които на цена от 2,50 лева. Марката е английска и се продава в много страни по целия свят. Създателя им е вегетарианец и в резултат на това маските не се тестват върху животни,без паребени,изцяло от натурални съставки.
Маската,както всяка друга се нанася на почистено лице. След като видях специалната четка за нанасяне на маски за лице при Тея , реших,че мога да прекфалифицирам една стара четка за ФДТ,която не ползвам по предназначение,именно за тази цел. С нея успях да нанеса маската лесно и на равномерен слой. Първата,която избрах беше тази с пасифлора и нар за дълбоко почистване. Изчаках указаното на опаковката време и след това започнаха и приятните изненади. Маската се свали изцяло,без да се къса и за разлика от други peel-off маски,които съм ползвала с тази не усетих никакъв дискомфорт при свалянето и (и при другите не умирам от болка,но се усеща неприятното дърпане и опъване на кожата,както и изскубване на разни незабележими мъхчета).След нея усещах кожата си по-чиста и свежа от всякога. Имаше онзи сияйно чист вид като след козметик,беше мекичка и гладка! При всичките мазила,които съм слагала по лицето си в този си живот,никога до сега не съм имала такова прекрасно усещане (да,когато харесам нещо имам навика да търся най-милите думи :D ) Погледнах и какво беше останало по свалената маска-всичката мърсотия и мъртви клетки се бяха преместили от лицето ми към маската :)
Препоръчвам я с две ръце (ако имах повече и тях щях да вдигна :D ). Смешната цена на която се продава и ефекта от нея ме карат да пробвам всичките и вариации. По инфо прочетено на официалната фейсбук страница на Prettybox маските могат да се намерят в по-големите аптеки,сред които и Ремедиум и кварталните магазинчета. След като свърша тези,които имам със сигурност ще се отбия за още :)
Чакам и вашите мнения за тях :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)