Ayuuri natural Body wash

DSC06088
Това е един от двата пълно размерни продукта в априлската красива кутия :) Получихме цели 200 мл. с редовна цена от 12 лева.
Както се вижда от името на шишенцето душ-гела е с аромат на кокос и обогатен с див индийски жасмин и алое вера,като от съдържанието му са изключени парабените :)Душ-гелът е със стандартна консистенция-нито много течна нито много гъста и съвсем лек кокосов аромат. Не успява да разнесе нежния аромат от бутилката в цялата баня,но пък се пени страхотно и в обилно количество :D След като излезна от банята аромата се усеща първите 5 мин, след душа и то само ако си доближа носа до кожата,но на мен това ми допада,защото след него така или иначе следват още куп мазила и от смесицата на толкова много аромати често пъти резултата от към аромат е със знак "-" вместо да е положителен. Не мога да кажа,че има някакъв засеметяващ овлажняващ ефект след него,но определено ако много бързам мога и да мина без боди лосион,което му добавя още един "+" в тефтера.
Ето и какво съдържа:
DSC06091
Душ гела е хубав и има много положителни качества,но в интерес на истината този на Арома от серията Грийн лайн ми върши съшата работа на 6 пъти по-ниска цена,но всеки има право на избор :)
Лека нощ красавици :*

0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)