ДЕВА Q10 + ОМЕГА 3 РОЛ-ОН ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Днес съм се активизирала и имам сили за още една публикация.Тя ще е посветена на  един околоочен рол-он който ме изненада много приятно...За скромната сума от 6 лева получих учудващо добър продукт.На фона на Garnier Nutritionist Eye с кофеин който струва 15 лева  този е в пъти по-добър (поне за мен).Тъй като моите торбичка са повече от ужасяващи-къде от недоспиване,къде от проблемите ми с бъбреците за скромната ми възраст от 24 години съм пробвала всевъзможни продукти за околоочния контур,но без видим резултат до сега.Ползвам този рол-он от около 2 месеца и все още имам от него,а резултатите са видими.Както вече споменах имам проблеми с бъбреците и торбичките по очите ми освен много подпухнали бяха винаги червени,като след слънчево изгаряне.След като започнах да ползвам този околоочен торбичките намаляха,а зачервяванията дори изчезват в някои дни когато не е студено и бъбреците не ме болят.Яд ме е че не направих снимки преди и след,за да видите наистина какъв видим резултат има.Все пак не си мислете,че прави чудеса,помага много,но тези проблеми трябва да се лекуват първо отвътре и след това и от вън!Тъй като при мен няма как да се излекуват съм доволна и от ефекта на козметиката.
Ето и снимка на рол-она:

Снмка: Интернет

А вие от кой околоочен крем/рол-он сте доволни?

3 коментара:

  1. Анонимен12/12/13 20:36

    Здравей! Аз също ползвам този рол-он от почти два месеца, на 37 г. съм. Честно казано, не виждам някакъв видим ефект, но пък и ми понася добре. Само имам един проблем - след нанасяне при мен лепне дълго време в околоочната зона и се вижда. Има ли този ефект и при теб?

    ОтговорИзтриване
  2. Ползвам го отдавна и съм мн доволна, дъщеря ми, оказа се, също много го харесва, в момента се нервя, че го няма на пазара, дано не са се отказали да го правят.

    ОтговорИзтриване
  3. Ползвам го отдавна и съм мн доволна, дъщеря ми, оказа се, също много го харесва, в момента се нервя, че го няма на пазара, дано не са се отказали да го правят.

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)