Blanchette B. Micellar Cleansing waterСлед като изчетох безброй суперлативи за мицеларните води и ползването им като демакиант нямаше как и аз да не пробвам това чудо.Във форумите най-коментирана е тази на Биодерма,но цената и е около 20 лева и за това реших на първо време да се пробвам с нещо по-бюджетно.Избрах тази  на марката Blanchette B.,която е собствена марка на веригата супермаркети Кауфланд и както всяка собствена марка е със занижена цена.
Купих си я преди известно време на цена под 3 лева за 200 мл. и не се оказа толкова лоша колкото очаквах предвид цената и.Самата вода е дерматологично тествана,с лек парфюмен аромат.Ползвам я от известно време и съм много доволна,въпреки че в някои блогове прочетох и много негативни мнения(сред които и това,че след време изветрява и става като обикновена чешмяна вода,но при мен все още и няма нищо).Сваля ми грима лесно и не ми люти на очите,които иначе са много чувствителни към демакианти.
Ето и малко нагледен материал:


На първата снимка съм напластила спирала,а на втората е след 1 минаване с тампон напоен с мицеларната  вода.При повторно минаване няма и следа от спиралата.
В заключение мога да кажа,че ще си използвам тази опакаовка с кеф и когато свърши ще си купя нова :)


1 коментара:

  1. Много добре се справя очевидно и ще я купя скоро! :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)