Essence I love Stage eyeshadow base

Снимка: Интернет


Днес ще ви споделя впечатленията си от базата за сенки за очи на Есенс I love Stage.Купих си я ДМ на цена от около 6 лв. за 4 мл. продукт.Опаковката е като на гланц за устни с апликатор за по-удобно нанасяне.Самата база е гъста,но се разнася лесно и при нанасяне образува плътен филм върху клепача,който изсъхва за по-малко от минута.Върху нея цвета на снките е по-наситен,а за издръжливот не мога да дам адекватно мнение,защото при мен сенките винаги издържат по цял ден и никога не съм имала проблем с това.Честно казано не съм ползвала други купешки бази и мога да я сравня само с домашно направената от мен (малко ФДТ смесен с крем) с която успявам да докарам по-наситени цветове на очите си.На суоча,който направих за тази публикация сенките изглеждат по-наситени с базата на Есенс,но на окото ми домашно направената се представя в пъти по-добре.




От ляво на дясно: без база,с домашно направената,Есенс


В заключение мога да кажа,че не бих си купила тази база отново,дори не съм сигурна дали ще изхабя тази опаковка или ще я подаря на някой.Сега съм в търсене на друга хубава база в средния цения ценови клас.
Някакви идеи?

4 коментара:

  1. Би ли споделила рецептата си за домашна база? (:
    Иначе Есенс имат още една, която е в тубичка и съм чувала много добри отзиви за нея. Струва 3-4 лева.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами аз във Vbox нях гледала клипче на българска блогърка,на която не помня името и тя беше показала как се прави с равни части ДФТ,крем за лице и малко коректор,като аз пропуснах коректора.Направих си я в стара кутийка от крем за очи.За съжаление сега не мога да намеря клипчето...

    ОтговорИзтриване
  3. Струва си да се пробва. На снимката, която си пуснала, почти няма разлика между домашната и купената.

    ОтговорИзтриване
  4. А на живо както съм и написала с домашната докарвам много повече цвят върху клепача...Само за издръжливост не мога да кажа как е.

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)