On-line haul


Това,че съм затворена по цял ден в офиса (който впрочем е много далеч от цивиллизацията) въобще не ме спира постоянно да увеличавам бройката на козметичния ми арсенал :D Това са последните ми придобивки,които получих днес от двата ми любими сайта за пазаруване on-line,а именно Ebay и Buy in coins.Всичко с обща стойност около 17-18 лева.


Почвам с двете четки.Поръчах си китайско копие на четка 187 на МАС и една голяма no name ейнджъл четка за руж.И двета са невероятно меки и не падна нито един косъм при къпането им.Копието на МАС беше и първото нещо което тествах.Разнесе фон дьо тена много лесно,по четката не остана много от продукта и лицето ми не изглеждаше като с маска.Направо се чудя как до сега съм се мъчила с обикновена гъбичка.Четката за руж се справи не по-лошо от тази.Успя да изкара цвят дори и от един руж на Катрис,който мислех за безцветен :D


Прословутия бюти блендер.Идеята на това чудо е да помогне по-лесно да се прелеят цветовете при контуриране или използването на по-наситен цвят руж например.Абе за всякакви преливки по лицето общо взето.Тази гъбичка е по-плътна от обикновените за грим и е с коносовидна форма,отново много мека и приятна на допир.


Изкуствените мигли,които в сайта бяха представени като hand made.В основата си са "нанизани" на корда и поставени на окото са направо незабележими.За съжаление лепилото,което имам май е изветряло и не успях да си ги залепя.Като си купя ново задължително ще ви покажа как миглите стоят на окото.


Поръчах си и силиконови стелки за обувки,които да пречат на краката да се "пързалят" в обувките и тъй като поръчката ми беше над 10 долара получих и една шантава химикалка като подарък :)
И последната ми придобивка са 4 мостри на прословутия ББ крем на Скин 79.Всички блогърки толкова го хвалят,че няма как да остана по-назад,трябва и аз да го пробвам.В момента ползвам този на Гарниер за мазна кожа,но не забелязвам подобрение на кожата под него,а този обещава да помогне на кожата да изглежда по-свежа и изчистена от несъвършенства.Ще я видим и тази работа...

Това е за сега,след тестовете ще споделя мнението си с вас :)
От кои сайтове обичате да пазарувате?Къде са най изгодните сделки?

6 коментара:

  1. Ще споделиш ли от кой продавач в ebay си купи четките? Аз всеки път като напиша *make up brush* се изгубвам в морето от оферти :D

    ОтговорИзтриване
  2. Купувам си ги от тук http://www.buyincoins.com/categories/Health-Beauty/Makeup/Brushes/price--nwe_add_order--1.html .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! От два часа ровичкам из сайта и си харесах всевъзможни неща. На теб за колко време ти пристигнаха покупките?

      Изтриване
    2. Последните 2 пристигнаха за по-малко от две седмици.Четките на екотулс са много евтини в този сайт.Набелязала съм си още един комплект,който в момента не е наличен и го дебна :D

      Изтриване
  3. Мисля че имам същите китайски миглички. Много са хубави и винаги когато съм ги слагала получавам комплименти, че изглеждат много естествено.

    Може ли линк към блендъра, че отдавна си търся подобно нещо на по-тънка цена?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заповядай http://www.buyincoins.com/new_en/details/pro-beauty-makeup-sponge-blender-flawless-smooth-shaped-water-droplets-puff-product-12498.html :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)