Skin 79- Super BB Cream


Предвидливо си поръчах мостри на така популярния корейски ББ крем преди да се хвърля на цяла опаковка и вече мога да ви споделя и моето мнение за този ББ крем,което за съжаление не е особено изчерпателно.

Първо защо няма да е изчерпателно-ами защото го сложих само веднъж и така  жестоко се обринах,че нямам намерение да го докосна втори път.Всички са възхитени от това ББ,но с моята кожа не се разбраха.Нанесох го за едно вечерно излизане и след като го свалих изпаднах в ужас.Цялото ми лице беше в ситни пъпчици,които все още ме сърбят.Имайки предвид,че никога не съм имала повече от 1 пъпка на лицето си това си беше голям шок.Сигурна съм,че е от него,защото това е единствения нов продукт,който съм ползвала онази вечер.
Сега за крема,или поне това което мога да кажа от едно нанасяне.Сравнявам го с ББ-то на Гарниер.Консистенцията му е гъста,а цвета тъмен със сив подтон и въпреки това се сля перфектно със моята светла кожа.Разнесох го лесно и успя да матира проблемната ми Т-зона.Не успях да го нося достатъчно дълго,за да кажа за колко време точно матира.Като изключим обрива,пак бих предпочела Гарниер-а,защото е по лек,по моя преценка е по-покривен и с него се чувствам по-комфортно.
Ревюто не е изчерпателно и не мога да кажа,че крема е хубав или лош.
Пиша тази публикация просто като предупреждение за всички които обмислят покупката му.Не го заклеймявам и не твърдя,че е лош.Все пак сред десетина ревюта които прочетох ,само аз имам проблем с него и може проблема да е в мен(по-скоро непоносимоста ми към някоя от съставките му).Искам да посъветвам всички,които обмислят покупката задължително да пробват първо с мостри и върху малък участък върху кожата.
П.П. Останалите ми три мостри мога да изпратя на някои от вас,които искат да го пробват.
Друг имал ли е моя проблем?

2 коментара:

  1. Случвало се е и на други момичета да се обринат от въпросния ББ, не знам на какво се дължи (най-вероятно е някоя от съставките, както си писала). Аз не мога да съм по-доволна от този ББ крем, трудно възприемам кожата си с каквото и да е друго вече. Покритието му е много леко, но сега когато нямам проблемна кожа е всичко от което имам нужда. Ох, пак се отплеснах... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лошото,е че на мострата не пише състава,или поне не на английски...Явно всичко си е до кожа :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)