l'oreal matte morphose fondation

Снимка: Интернет




Здравейте дами :) Въпреки дъждовното време и обратно на логиката аз се чувствам прекрасно,изпълнена с енергия и сили за блогване.Днес ще ви запозная с един ФДТ на френския бранд l'oreal,а именно- matte morphose Това е фон дьо тен-мус със суфле формула от Л'ореал,който обещава перфектно изгладена,матирана и с прикрити несъвършенства кожа.

Ще започна първо с опаковката-красиво стъклено бурканче с розова капачка.Отделно под капачката има и още едно похлупаче,което допълително предпазва продукта от замърсяване.Аз лично не съм фен на фон дьо тените в бурканче.За мен са изключително непрактични,защото ако го нанасяш с пръсти под ноктите ти задължително остава повече продукт,отколкото по лицето,а с гъбичка нигога не можеш да загребеш точното количество.Цената му е прилична около 15 лв.+- в зависимост от надценката в магазина.
А сега по същество за нанасянето му и обещания резултат.Формулата му е наистина много лека и въздушна,оставя божествено кадифено усещане върху кожата,но е труден за работа.Отне ми много време докато нанеса равномерно върху лицето си и колкото повече го разнасях,толкова повече муса подчертаваше порите ми и всички фини линии и бръчици по лицето.Направо ужас!Вместо да прикрие несъвършенствата на кожата ми,той я направи така,че да изглежда още по-зле.С матирането се справя също и като с изглаждането на кожата.Матиращия ефект го няма никакъв поне при мен,дори непосредсвено след нанасянето му кожата ми отдолу си лъщи доволно.Покритието му също не са го уцелили-много слаба работа.Единсвеното,което за мен е вярно в рекламата му е въздушната суфле текстура-наистина прекрасно усещане за кожата.Ето и снимка на ръката на която се вижда как перфектно е подчертал всички порички и линийки.


отляво е с ФДТ/отдясно без

Както сами се досещате след всичко казано до тук никога не бих си купила този ДФТ (използвания за ревюто е притежание на сестра ми :D ).
Чакам да чуя и вашите отзиви :)



5 коментара:

  1. Здравей! Искам първо да ти благодаря за таси статия, защотот се чудех дали да си го взема, но снимката определено ме разубеди. След описанието ти излиза, че е нещо отвратително и си напълно права, че подчертава онова, което искаме да скрием или пък липсва като проблем по принцип, което е точно обратното на това,което трябва да прави. Както и да е, благодаря ти, че ми спести едно разочарование :)

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се,че помогнах :)

    ОтговорИзтриване
  3. Снимката е много показателна определено! Чувала съм и че самият фдт е много неикономичен.

    ОтговорИзтриване
  4. Може би разхищението идва от там,че е много трудно да се разнесе равномерно и трябва да се напластява.На снимка също се виждат и малки топчета,които много трудно се премахват...А и ако бъркаш с пръсти повечето отива под ноктите ти.

    ОтговорИзтриване
  5. Сега си поръчах едни мостри на корейски ББ крем да го видим и него :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)