Golden Rose precision liner


В последно време очната линия се завърна в ежедневния ми грим. Преди не бях кой знае колко добра в поставянето й и ми отнемаше много време и триене на грешки докато я нанеса както трябва. Благодарение на Валея от Little red bloodsucker и нейния фото урок вече се справям за по-малко от 5 мин.
Все още не съм толкова добра,че да ползвам такава с мека четка се спрях на варианта на Голден Роуз тип маркер. Купих си я от един от фирмените им щандаве за около 7-8 лева. По описание е водоустойчива,бързосъхнеща и дълготрайна. Всичко това е вярно ;) Дори е офталмогично тествана като бонус :)
Опаковката е много стабилна,носила съм я в чантата,легнала в чекмаджето и изправена при четките и до сега не е протекла :) Писеца е стабилен и с него лесно се правят както по-тънки линии,така и по-плъни и дебели.


Няколко секунди след нанасянето е изсъхнала,но в същото време при грешка лесно може да се направи корекция. Другият и плюс е,че аз винаги я нанасям последна,върху сенките и по писеца не полепват от тях,не спира да пуска туш. Не се рони и не се размазва колко и дълго да я нося. Свалянето е малко по-трудно,но не и невъзможно :) Нанесла съм я в 8 часа сутринта и ето как изглежда в 9 часа вечерта 


Харесва ми много и със сигурност пак бих си я купила. Тази която имам аз е от декември месец,ползвам я много често и все още е като нова-препоръчвам ви да я пробвате с две ръце :D
Какъв е вашият опит с очните линии?




5 коментара:

  1. Радвам се, че съм успяла да помогна!
    Аз също много харесвам тази очна линия на GR, наскоро направих ревю сравнение между нея и тази на Essence. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Браво за хубавата статия! Аз почти не ползвам друг тип очна линия освен гел- линията. Но след ревюто ти се замислих дали да не си купя раз на ГР, защото предполагам, че ще е много удобна при пътуванията :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да съжаляваш.Още не съм пробвала гел-линии,но с тази наистина ми е много лесно :)

      Изтриване
  3. Очните линии на Golden Rose са ми любими. Все се каня за пробвам нещо друго, но не се навивам да рискувам.

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)