Garnier Miracle skin perfector BB Cream

Снимка: Интернет


Ето че дойде времето да ви запозная и с любимия си ББ керм,а именно този на Гарниер.
Вариантите които се предлагат от ББ крема на Гарниер са три-за норманла кожа,за мазна кожа и anti-age вариант,всеки от тях в два цвята-тъмен и светъл.Това,че няма богат избор на цветове въобще не трябва да ви притеснява,защото само 2-3 минути след нанасянето на ББ-то върху лицето ви то се слива с вашия тен.Това което обещава този крем са 5 действия в едно:

- овлажнява като дневен крем за лице благодарение на включения комплекс - Хиалуронова киселина + Lipidure
- защитава със своя SPF 15
- коригира несъвършенствата
- изравнява тена с помоща на минералните пигменти включени в състава му
- придава блясък с витамин С,включен във формулата му
а този за мазна кожа има и едно действие +благодарение на  силата на ултра-абсорбиращ перлит с минерални пигменти добавен в състава  му.
Снимка: Интернет

Този който имам аз е за мазна кожа в светлия вариант.Купих го защото във форумите при съпоставка между този за нормална кожа и този за мазна,вторият се споменава като по-покривен,а и заради мазната ми Т зона.Купих си го 10.99 лева/40 мл. на промоция,а редовната му цена е около 13 лева,което също не е много.
Тубичката му е съвсем обикновена,малко по-издължена от тези на обикновените фон дьо тени,а консистенцията течна-една минута невнимание е достатъчна да омажеш всичко :D Въпреки изключително течната си формула покрива учудващо добре.По-добре дори от някои ФТД,които съм ползвала.Както вече споменах  по-горе само няколко минути след нанасянето вече е слял перфектно с цвета на кожата ми и никой не може да кажа,че съм се мазала с нещо :D.Формулата му е изключително лека и не се усеща като маска.Другият му плюс е че не цапа много и когато се пипна по лицето по ръцете ми не остават следи.Матира относително добре,а в комбинация с базата на Инглот е бетон цял ден!Предназначен е за мазна кожа,а моята е такава само на носа и въпреки това не усещам опъване или пресушаване на останалата част от лицето ми.Освен всичко останало е и супер икономичен.Ползвам го от края на декември почти всекидневно и още не е сършил.Ето и малко нагледен материал,да не стават само празни приказки.Реших да ви го покажа на лицето си,защото там ефекта му се вижда напълно

Преди
След


Обикновено в ежедневието никой не ме гледа на макро режим и ефекта е WOW :D
И все пак въпреки макрото пак се забелява страхотния му ефект.
Малко отклонение от темата:пъпки може и да нямам,но пигментните петна,които имам са най-голямата ми мъка и се боря с тях упорито,за сега не много успешно :( На снимката се виждат и забележителните ми торбички за които вече си намерих лек,който ще споделя с вас на малко по-късен етап.
Мисля,че е излишно,но все пак ще си кажа-влюбена съм в този продукт и ще си го купувам отново и отново :)
Вие на какво мнение сте?


2 коментара:

  1. Анонимен22/3/13 17:24

    Здравей! И аз съм страшно доволна от този бб крем, ползвам другия цвят, кожата ми е светла, но не ми идва тъмен, слива се идеално. Моля те, сподели по-скоро лека за торбичките :) И поздравления за блога, страхотен е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искам още малко да го тествам,за да съм сигурна в резултата му и ще споделя :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)