Wet n Wild MegaMix bronzing powderЛятото безспорно е сезонът на бронзърите и днес ще ви споделя за едно от последните ми попълнения в тази категория.

По начало кожата на лицето ми потъмнява много трудно и като добавим и това, че всеки ден ползвам козметика за лице със слънцезащитен фактор, мечтата ми за шоколадов тен се отдалечава все повече и повече В желанието си да изравня тена на лицето си и на докоснатите си от слънцето ръце и рамене реших да се пробвам с бронзиращи продукти. И както се разбира от заглавието на днешният пост, ще споделя с вас за бронзиращата пудра на Wet n wild. Тя идва в стандартна пластмасова опаковка с прозрачно капаче, за да се вижда красотата на бронзъра вътре. Цената й е 8,90 лв. за 11,5 гр. Много обичам, когато козметичните ми продукти имат нещо артистично в себе си и ми носят удоволствие не само когато ги ползвам, но и когато погледна към тях радват окото ми. MegaMix е съчетание от 3 матови нюанса пудра и един бляскъв, всички подредени във формата на цвете, а когато отворите капачето се разнася лек сладникав аромат, който не се усеща, след като нанесете продукта на лицето си.
Първоначално малко се стреснах от блясъка в средата и очаквах да издокара лицето ми във вид по-подходящ за някое нощтно заведение, но слава на Бога се оказа, че греша и нанесен с лека ръка бронзъра обвива лицето с нежен шоколадов воал и само и единствено на пряка слънчева светлина проблясва, което на мен ми харесва.
20130620_191843_flower-719
20130620_185528_flower-719
На сянка вътре
20130620_184816_flower-719
20130620_185513_flower-719
На пряка слънчева светлина
За съжаление колкото и леко да нанасям бронзъра той пак е прекалено тъмен за цялото лице, но пък идеално ми пасва за ежедневно контуриране, така ще продължа да си го позлвам, но в друга категория
Бронзърът си има и недостатък и това е разпрашването му. Ако завъртите смело четката вътре рискувате да се бронзирате от глава до пети, но ако само леко потупвате четката този проблем отпада
Вие разбирате ли се с бронзиращите продукти и кой е най-любимият ви?
*Продуктът ми е изпратен за проба и ревю от Интерфарм ООД

0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)