Grazia April'13






След краткото затишие бързам да ви споделя за подаръците от новия брой на Грация. Този месец подаръците са козметични продукти(любимите ми). Можете да избирате между няколко вида подаръци-спирала и червило на Ланком в травълсайз,пълноразмерни- спирала на Орифлейм.червено червило от ERRE DUE и червилото на CLINIQUE ,което присъстваше и в декемврийския им брой. Този път бях достатъчно бърза и се сдобих със сета на Ланком. Освен него вътре във самото списание имаше едно разтворимо кафе,мостра на крем на Виши и една мостра на крем на Лореал. Предполагам,че последните ги имам във всеки брой,независимо от подаръка.

 Веднага пробвах и двата продукта и ето какво мисля за тях.



Първото което ме грабна е  уникалната опаковка на червило. Като малко бижу е,а цвета според мен е универсален- L'Absolu Nu/ No 302 (много интересен нюанс розово,с малки блестулки,като нанесено на устни по-скоро отива към червено). Цвета не е от най-силно пигментираните и е със завършек като при балсам за устни. При нанасянето му моментално усетих хидратация на устните ми,но 3 часа по-късно усещам устните си пресъхнали.Първоначалната хидратация е страхотна,но последващото изсушаване на устните хич не ми се нрави. Цвета също е избледнял,но равномерно след 1 кафе и няколко цигари. Чудно ми е как така изсушава устните като не е дълготрайно. Сигурно ще си го ползвам,защото цвета ми харесва,но със сигурност не бих си го купила в пълен размер. Цената за full size е около 50 лева.
Ето и малко снимков материал:

Снимкате е тъмна,но тук цвета е реален



Спиралата е Hypnose Star-Noir Midnight /2 мл. Цвета наистина е много тъмно и наситено черно. Това което ми направи най-голямо впечатление е формата на четката-триъгълна и плоска. И до колкото разбрах от информацията в интернет дизайна е с идеята с плоската страна да се слага опрималното количество туш,а заоблената страна да направи миглите с холивудска извивка :)


Не ми слепи миглите и им придаде обем,като в същото време ги удължи,което за повечето жени е страхотно,но за мен удължаването е проблем,както вече съм ви споменавала. 





Спиралата е страхотна и издържа цял работен ден без да се размаже или рони,а свалянето е лесно. Аз няма да си я взя само заради това,че удължава миглите,иначе на всички на които не им се налага да носят очила в ежедневието я препоръчвам с две ръце. Цената за пълен размер е около 40 лева.
Е това е от мен.
Какъв подарък избрахте за себе си?



11 коментара:

  1. Доста интересни продукти,мисля още днес да се сдобия със списанието. Червилото в реален размер ли е ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не забравила съм да напиша.И то като спиралата е делукс размер,но по опаковката няма отбелязан грамаж.По-голямо е от мострите на червила на Ейвън например.

      Изтриване
    2. Странно, на снимките изглежда в нормален размер. :)

      Изтриване
    3. Сигурно,защото е до спиралата,която също е мини :D

      Изтриване
  2. Днес къде ли не гледах и не го намерих точно този брой със спиралата и червилото.. :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще се оглеждам и ако намеря някъде ще купя колкото има и после ще падне разпращане :D

      Изтриване
    2. Супер! Благодаря ти! Аз също ще продължа да се оглеждам. Тая надежда че ще мога да ги намеря в Пловдив.., но да видим :D

      Изтриване
    3. Извадих "не-знам-и-аз-какъв-късмет" и го намерих на Централна гара в София, но имаше само 1 брой с червилото и спиралата. Честно казано, най-вече го търсех заради червилото, но червило от този клас (не съм сигурна колко е оригинално, де) не би трябвало да подчертава всеки недостатък по устните..Останах малко разочарована, тъй като имах намерение ако ми допадне да отделя едни 50лв и да се намацам и аз с "висок клас козметика".

      Изтриване
    4. При мен дори изсушава устните.Съгласна съм,че не е нещо за което бих дала пари(колкото и да са)

      Изтриване
  3. И аз ще потърся в Пловдив и Пазарджик дано има повече :) А червилото и спиралата в комплект с едно списание ли са или по отделно?

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)