Essence Glossy lipbalm


Един от любимите ми глосове за устни-Essence Glossy lip balm в цвят Cherry kiss. Количеството му е 8,5 мл. на редовна цена от 2,90 лв а колекцията наброява шест различни цвята. От много време си търсех глос с който устните да изглеждат сочни и неустоими. Този определено върши работа :)
Първо ще започна с единствения му минус и моят начин да се справя с него,а именно страшно неудобната му тубичка. Тъй като консистенцията му е леко желирана нанасянето му с пластмасовия апликатор е повече от неудобно. В най-добрия случай трябва доста да си поиграеш за да го разнесеш равномерно,а в най-лошия ходиш с по-тъмни петна по устните. Веднага ме усени блестящата идея да му намеря ново убежище. Разрових се из чекмаджето ми с останалите глосове и намерих някакъв мини гланц на Ейвън,който въобще не знам как е попаднал там :D Както и да е,извадих старото съдържание,изчистих добре шишенцето и прехвърлих съдържанието на от тубичката в новото шишенце. Ето го и резултата :)


С апликатор разнасянето на глоса е песен. Цвета изглежда много наситен,но нанесен на устни е почти прозрачен,като придава само закачлив блясък и лек цвят.

Не лепне и издържа учудващо дълго като за гланц,като същевременно има и лек хидратиращ ефект върху устните.
Определено това е една много сполучлива покупка,която бих повторила.

4 коментара:

 1. И аз много харесвам този гланц, но си много права, че тубичката е ужасно неудобна.... Благодаря ти за идеята с прехвърлянето в друга опаковка ( имам го от година, а не съм се сетила за това х) )

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Радвам се,че помогнах :) Отначало не го ползвах много,но откакто го преместих почнах много често да се мацотя с него :)

   Изтриване
 2. И аз имам един гланц от тази серия,но с малинката.Много хубаво стои на устни :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Супер е наистина,но аз мисля да остана само с този,защото ползвам много малко глосове,предпочитам червилата :)

   Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)