Madara eye repair cream


След като получихме втората  Prettybox бързо,бързо снимките на съдържанието и се появи из фейсбук и повечето БГ бюти блогове и аз реших,че не е необходимо и аз да качвам поредната снимка. Вместо това тествах продуктите и ще пусна ревю за всеки един от тях по отделно. Този месец с ръка на сърцето мога да кажа,че съм възхитена от старанието на екипа на Prettybox да ни зарадват,а мен определено успяха! Априлската кутия си имаше и тема -Био и за разлика от първата кутия за тази не съжалявам за похарчените си 25 лева :)
Ще започна с абсолютния ми фаворит,а именно крема за очи на Мадара. Една неизвестна до сега за мен марка. В кутията имах 3 мостри по 3 мл. или иначе казано 9 мл. Оригиналния размер е 15 мл. на цена от 47 лв. Ето и описанието на крема публикувано на официалната фейсбук страница на Prettybox


Снимка: Prettybox Bulgaria
 Количеството на получените мостри ми беше достатъчно,за да ги прехвърля в едно старо буркаче от крем за очи,което почти се напълни с тях. По този начин значително си улесних тестването :)


Най-накрая почвам по същество за кремчето :)
Консистенцията му е рядка и има аромат на нещо сладко,което не мога да разбера какво точно е,може би идва от етеричните масла в състава му. Изключително икономичен,разнася се лесно,но не попива бързо. Въпреки това сутрин нямам лигаво усещане като си мия очите. Резултата,който има върху мен е намалялото подпухване под очите (при мен  е много силно изразено,а с този крем намаля почти до изчезване и още след първото ползване ефекта беше видим ), цвета на червените кръгове избледня значително и не ми изсушава кожата. За действието му относно бръчките не мога да коментирам,защото все още нямам този проблем :)

Цената на крема не е от най-лесните за преглъщане,но имайки предвид факта,че това е първия и единствен крем,който има толкова силно изразен ефект върху мен,няма да се замисля и когато ми свърши предоставеното от  Prettybox количество ще си го купя в реален размер.
Вие пробвахте ли го вече?

0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)