Tony Moly Kiss Kiss lips scrub


Здравейте красавици :)
Днес ще ви споделя мнението си за най-новия ми ексфолиант за устни  на корейската марка Tony Moly.Дълго време ползвах един ексфолиант за устни на Орифлейм,който беше в гилза,но за съжаление свърши и ми се наложи да потърся негов заместител. След дълго четене,сравняване и проучване се спрях на Kiss Kiss. Купих го от Ebay за 6.99 долара (малко под 10 лева) с безплатна доставка,като с него ми пратиха и 3 мостри на някакви кремове,които нямам идея какви са,тъй като почти всичко по тях е изписано на китайски :D количеството е 9 гр.,което е огромно имайки предвид колко малко ви е нужно за едно използване.
За външния вид на кутийката мисля,че няма какво да коментирам. Сами виждате в какви сочни устни е събран ексфолианта. След като се отвърти горното капаче вътре има още едно ,което предпазва от замърсяване.


Самия ексфолиант е с кремообразна формула и много фини частички вътре.


Аромата не е силен,но ексфолианта е много рядък и когато го нанесох за първи път се "разля" до вътрешния ръб на устните и усетих много силен химически вкус в устата си. Това,че е прекалено рядък води и до друго усложнение-крема бързо се изплъзва между пръстите и на финала просто си търкалях ексфолиращите частички на "сухо" по устните.
В заключение мога да кажа,че въобще на успях да ексфолирам каквото и да било дори и след няколко опита. Имам известни съмнения,че вината е в мен,тъй като бях свикнала с друг тип ексфолиант и този не ми е толкова лесен за работа.  Със сигурност търсенето ми на ексфолиант за устни продължава...
Вие имате ли впечатления от този ексфолиант?

3 коментара:

  1. Привет :)
    При мен скрабът си беше съвсем кремообразен, към момента е най-удобният, който съм изпробвала. Ето ревюто ми:
    http://www.dropsofrainbow.com/2012/01/blog-post.html
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам..Моят е мнооого рядък :(

      Изтриване
    2. П.П. Напълно възможное е проблема да е изцяло в мен,защото стария ексфолиант който имах на Орифлейм беше в гилза.Но химическия му вкус така или иначе ме отказа за сега от него :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)