Naked или не съвсем


Ето я и последната ми придобивка от Buyincoins (мисля,че е време да започнат да ми плащат за реклама :D). Толкова много исках тази палитра,но при мисълта да дам 100 лева за 12 цвята сенки за очи ме свиваше корема и ето че моите корейски приятелчета имат решение на този проблем :) Да,правилно ме разбрахте. Вече съм горда собственичка на метне палитрата на Urban Dekay-легендарната Naked.
Поръчах си я преди 2 седмици за 9.98 долара/малко под 16 лева. Ето,че днес вече е в ръчичките ми и с радост ще ви я покажа :)От вън кутийката изглежда супер,дори опаковката е точно копие на оригинала (поне от снимките които съм гледала в интернет). Като я отвориш обаче си личи калпавата изработка. Сенките не са позиционирани по средата на отворите и са леко наранени,огледалото е криво,а тялото е изцяло от картон (твърд картон,разбира се),от тук-там се подава по малко силикон с който са лепили кутийката,но пък си има четка,която също не е първо качество :D


Като цветовете обаче май са ги докарали като на оригинала,но аз не съм имала възможноста да ги сравня на живо и преценката ми е на база снимки от интернет.



Без база цветовете не са особено наситени ако се нанасят с четка,но ако се ползва апликатор или с база докарват много прилична пигментация.
Снимките са с и без база,нанесени с четка и минати по веднъж,без напластяване




Аз лично си ги харесвам и не бих могла да искам нещо повече за тази цена. Пигментирани са,не се разпрашват и се преливат супер лесно. Блясък също не им липсва :)
Сигурна съм,че оригинала има много предимства пред това менте,но за тези от нас които искат да притежават палитрата на поносима цена това определено е най-добрата опция.
И накрая един много на бързо спретнат грим,който отново е с бледи цветове,заради лошите ми фотографски умения :)

Под веждата е Virgin,на подвижния клепач- Naked,а на костта Dark Horse

Лека и спокойна вечер от мен красавици :)




12 коментара:

  1. MUA също имат дубликат и на двете Naked палитри. Чувала, че съм че са с много добро качество.
    Иначе и тази изобщо не изглежда зле! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудих им се и на тях,но друго си е като си имаш менте с изкопирана опаковка :D Другото,което ме спира да поръчам от там е цената на доставката,която излиза по-скъпа от самата палитра :(

      Изтриване
  2. Анонимен23/4/13 22:54

    Да ти кажа и четките в оригиналните Нейкидските палитри не си заслужават :D Голям боклук са :)
    А самите сенки - без база трудно можеш да видиш, че има нещо при оригиналите, така че според мен доста добре са се справили от Buyitcoins :)
    Аз чакам едни четки оттам и се надявам скоро да дойдат :)
    Супер придобивка :) Чакам с интерес още гримчета :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина ментетата са им хубави.Поръчвала съм си и четки от там-имитации на МАС и Екотулс-всичките са идеални.Меки са,не се скубят и се работи много лесно с тях.Само комплектите с 15,20 и нагоре четки са пълни боклуци :)

      Изтриване
  3. Откога ги заглеждам тези палитри в Buyitcoins, но все се отказвам от поръчка, заради това може би, че са китайски... знам ли и аз?! :)
    Сега обаче след твоето ревю май ще се престраша, защото така или иначе няма да дам 100лв за оригинала. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както съм написала по-горе,като за 15 лева са чуднички :) Със сигурност няма да съжаляваш,ако не те притеснява това,че от вътре не са изпипани съвсем (като изработка). Цветовете иначе са супер-и пигментацията им,и работата с тях :)

      Изтриване
    2. Ооо,не, определено не мe притеснява изработката. Щом цветовете и пигментацията са добри... :))

      Изтриване
    3. Значи поръчвай смело :) Аз намерих в интернет и копие на Naked 2,та на следващата заплата и него ще поръчам :D

      Изтриване
  4. Купих си такава палитра преди 2 седмици (малко на страх) от друг сайт, зная, че не е оригинал, но четох чудесни мнения. Нямам търпение да дойде! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако са ги бъркали в едни и същи фабрики,би трябвало да си доволна :D

      Изтриване
    2. Твърде вероятно да са от едно и също място :)

      Изтриване
    3. На моите даже пише made in Germany,но не знам до колко може да се вярва на надписа,твърде възможно е да са го копнали и него като всички останало :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)