Essence lipstick


Дойде време да ви покажа и най-носеното от мен напоследък червило. То е на Есенс в цвят номер 53 All about cupcake. Купих си го в края на миналата година от кварталната козметика на цена под 5 лева.
Чудя се от къде да започна със суперлативите,защото този пост ще е пълен само с такива :)
Първият естествено е ниската цена,след него идва сладурската малка опаковката,като цвета на опаковката отговаря на цвета на червилото вътре. На вид не е с най-стабилната капачка,но никога до сега не ми се е случило да се отвори из чантата,а както някой от вас видяха моята чанта е наистина огромна и необятна :D Формулата му е от любимите ми-средно пигментиран цвят със завършек на балсам за устни. Разнася се изключително лесно,хидратира устните ми и цвета избледнавя равномерно,за около 1-2 часа,което за мен е добре имайки предвид,че червилото няма претенции за дълготрайност. Имам още един нюд цвят от същата серия,който ще ви покажа скоро. Ето малко снимки на червилото

със светкавица

без светкавица

На тези които още не са пробвали червилата на Есенс мога да им препоръчам да го направят,а от останалите очаквам да споделят мението си в коментарите по-долу :)

2 коментара:

  1. Аз имам едно червило на Есънс, същност единственото ми и съм много доволна от него. Ниска цена, не чувствам да ми изсушава устните и е полу-покривен. Все хубави неща.
    Цвета, който ползваш е много сладурски, ще го погледна тия дни в ДМ :)
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да съжаляваш и аз съм решила да си взема още цветове :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)