Perfect Satin Touch


Ето я и единствената! ми козметична покупка този месец. Разбира се не броя кутията на Pinks, която се изкуших да поръчам :) Този месец нямах нужда от никаква нова козаметика, но за да зарадвам душичката си, реших да се поглезя с един нов лак. Какво като имам над 100? Един повече или по-малко не е проблем :D


Наскоро Перфект изкараха две нови серии  на пазара - едната Satin Touch, а на другата не й запомних името, но беше нещо диво :) И понеже в магазина, в който влезнах имаше само сатенената серия се спрях на номер S 206 - супер нежен цвят, точно по мой вкус.




Цената на този красавец беше 3 лева и някакви стотинки. При тази серия освен различният завършек получавате и една много по-различна четка. Знаете, че четките на Перфект далеч не са за хвалене, но след като развъртях капачката на лака останах много приятно изненадана.
Показа се една голяма, пухкава и заоблена четка, която няма нищо общо с обикновените тънки и рехави четки, запазена марка на бранда.


След това леко отклонение мога да се върна на лака :) На снимките е нанесен на 2 пласта, но на по-ярка светлина прозира и следващият път когато реша да го сложа, определено ще е на 3 пласта. Иначе с помощта на голямата четка го нанесох супер лесно, дъгата във вътрешният край на нокътя направо се оформи сама :)
След като се лакирах нанесох от изсушаващите капки на перфект, изпуших една цигара и се метнах в леглото. На сутринта нямах след от чаршафи ;)




4 коментара:

  1. Четката наистина изглежда доооста по-добре от преди :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда много интересно. Ще погледна и другите цветове при първа възможност

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесен цвят! Трябва да потърся и аз тази серия. И четката е чудесна. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Бива си го лака, наистина ;)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)