Naked Flushed или не съвсем


Ето го и поредното копие пристигнало директно от Китай, за щастие много по-сполучливо от злополучната Naked 3. Тази палитра за лице беше в последната ми поръчка от Buy in coins и дълго време се чудех дали да й пускам ревю, но в крайна сметка реших да й отделя няколко реда в блога :)
Пристигна в картонена опаковка със всички надписи и на външен вид е точно копие на оригинала. Плитрата е със размерите на Naked Basics, пластмасова, с магнитно затваряне и голямо огледало разположено по цялата вътрешна страна на капака.




Вътре се крият бронзър, руж и хайлайтер, като от всички изброени само бронзъра е абсолютно неизползвам за мен (тоя оранжев цвят хич не ми се връзва с представата за бронзър)






Продуктът е добре пресован, не се разпрашва и има съвсем лек аромат (не бих го определила като химичен ), който много трудно се усеща. И трите продукта се нанасят и преливат лесно по лицето, като се напластяват постепенно. Опцията с един замах на четката да сложите прекалено много продукт тук я няма ;)
От всичко в палитрата най-много харесвам хайлатъра. Той е точно това което търсех отдавна - сатенен блясък с много деликатни шимърчета и успява да придаде необходимият блясък на лицето ми в ежедневения грим.
Не е мъст хев, не е нещо без което не мога да преживея, но пък като за 4$ е една сполучлива покупка ;)


2 коментара:

  1. Изглежда доста добре за реплика, ще ме запалиш по пазаруването от Buy in coins :)))

    ОтговорИзтриване
  2. То си е зарибяващо, а и 90% от покупките са успешни :)
    До сега само с Naked 3 ме разочароваха, но съм склонна да им простя :D

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)