Catrice ABSOLUTE NUDE eyesadow paletteЕто, че най-накрая стигнах да ви покажа и тази красота от Catrice :)
Имам палитрата от месеци, но все отлагах ревюто по неизвестни за мен причини :D


Палитрата можете да намерите във всеки магази, в който продават продукти на марката, а аз моята си я взех от Lily за около 10 лева ( годинките си казват думата и вече не помня като едно време :D ).
ABSOLUTE NUDE ви носи шест цвята сенки за очи, всеки от тях с перлен завършек  и страхотна пигментация, събрани в стандартната за Catrice опаковка - стабилна пластмаса, прозрачно капаче и сигурно затваряне.


На слънце

На закрито

 

При нанасяне сенките се разпрашват в рамките на допустимото и позволяват лесно преливане на цветовете. За пигментацията снимките говорят достатъчно - дори най-светлите цветове се показаха, без да се срамуват от камерата :)
При мен грима направен с тях издържа цял работен ден, но аз никога не съм имала проблем с издръжливоста на които и да било сенки, така че не знам как ще стои въпросът при тези от вас с по-мазен клепач. 
И това беше всичко, което имах да кажа за тази сладурска палитра :) Обичам си я ( както всяка една, която притежавам ) и си се мажа с кеф :D

Лека и усмихната вечер момичета :)

5 коментара:

 1. Прекрасни цветове! Всичко до един ми харесват и бих си я взела, ако бяха матови, нещо на матово ме избива в последно време :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много красива палитра :)

  ОтговорИзтриване
 3. Sunday и аз си падам по матовите, но винаги е хубаво да имаш и нещо за акцент ;)

  ОтговорИзтриване
 4. Пигментацията изглежда доста силна, страхотна е, особено за цената си! :))

  ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)