Catrice Defining blushДнес ще ви представя поредният продукт на Катрис, в който съм влюбена :) Като се замисля до сега май не е имало техен продукт, който да не съм харесала. Определено марката ми е фаворит- като започнем от изчистените опаковки, минем през страхотното качество и стигнем да ниската цена :)

Днешният герой се казва Toffee fairy -страхотен естествено кафяв цвят с лек розов под тон.
DSC06549_flower-719
Купих си го преди няколко седмици от Лили, на цена от отколо 4 лева ( беше намален, редовната му цена е около 7 лева). Ружът идва в типичната за марката опаковка- прозрачна, от плътна пластмаса, със стабилно затваряне на капачето. И сега за самият продукт - кадифената текстура, която според мен има и някакви светлоотразяващи частици, се разнася и прелива лесно по лицето, като придава на скулите един много свеж и озарен вид. Цвета е добре пигментиран, но позволява да се нанесе съвсем леко, почти незабележимо, или пък да се напласти - всичко зависи от вас и вашите предпочитания :)

DSC06546_flower-719
От ляво е нанесен с четка върху ББ крем, а от дясно е напластен с пръст, отново върху ББ
Още едно предимство на ружът е това, че е изключително икономичен - на снимките по-горе е след ежедневно ползване през последните две седмици, а както сами виждате линиите почти не са мръднали :D Не на последно място стои и фактът, че продуктът полепва по четката без да се разпрашва и хвърчи навсякъде :D
Какво повече да ви кажа? Влюбена съм в този руж, той е всичко, което търся в такъв тип продукти и ако до сега не сте го пробвали определено е пропуск, който трябва да поправите ;)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)