Shiseido Ibuki gentle cleanser


Отдавна спрях да поръчвам българските бюти кутии, но от време на време някои от продуктите включени в месечните издания успяват да ме изкушат. Точно това се случи и с една от миналогодишните кутии на Pretty box, в която имаше травъл сайз на Shiseido Ibuki gentle cleanser.

Не смятам да ви занимавам със суха теория и историята на марката, защото в Интернет има предостатъчно такава и всеки, който се интересува може да направи подробно проучване ;) Аз лично бях чела много и все положителни ревюта за този продукт ( и серията като цяло ), но все не ми се даваха 50+ лв. само за пробата... Като разбрах, че в бюти кутията са включени цели 30 мл. веднага я поръчах, без грам да му мисля :)
Shiseido Ibuki gentle cleanser представлява много нежен измиващ крем, който  не дразни очите ми, с много лек и приятен аромат. Почиства кожата от всякакъв грим и замърсявания, като след него тя остава мека и хидратирана. Освен това е и страшно икономичен. Количество колкото бобено зърно е напълно достатъчно да свали целият грим от лицето ми, без каквото и да е предварително почистване и без да се налага след това да допочиствам следи от спирала например.





Кремът се използва на мокра кожа, като с малко количество от него, с кръгообразни движения, се минава цялото лице ( аз свалям дори спиралата си с него ). Кремът се превръща в мека, нежна пяна с отмиването на коята се сваля и цялата мръсотия и грим от лицето.
Единственото, което ми е малко странно е, че докато изплаквам продукта и кожата ми е още мокра се появява онова гадно скърцащо усешане, което за щастие изчезва веднага след подсушаване на кожата.
В заключение аз съм поредната блогърка, която с две ръце препоръчва Shiseido Ibuki gentle cleanser. Първоначално цената може да ви се стори малко висока, но имайки предвид колко добре почиства и колко е икономичен кремът ( full size ще ви стигне за месеци наред ), то накрая ще ви излезне дори по-евтин от всеки дрогериен демакиант.

Целувки и до следващият пост :*

4 коментара:

  1. Госпожо, да Ви честитя и тук прекрасното събитие, пожелавайки несвършващо щастие, което малкия бонбон след няколко месеца само да затвърди <3
    Страхотно си показала резултата от гела! Супер ревю! :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)