My BIC brush collection / part three

Още миналата година започнах да ви разказвам подробно за опита ми с четките поръчани от китайския сайт Buy in coins. До момента съм пуснала 2 части - едната за репликите на Real Techniques и една за репликите на Ecotools, все поръчвани от въпросният сайт. Днес идва ред и на мини сет-а с реплики на Bobbi brown.

Ако трябва да опиша тези четки само с една дума, то бих използвала недоразумение. Наистина просто не се сещам за по-подходящо определение за това подобие на четки.
В комплекта ще откриете 9 четки ( като 1 от тях така и не успях да намеря за снимките ) събрани в практично калъфче с цип.



Започвам с четката за руж


Освен, че е прекалено обемна за руж ( според моите виждания ) тази четка е със супер твърд косъм, който се усеща като телена четка по лицето. На снимките изглежда пухкава и гъста, но само така си изглежда, а в действителност е супер рехава.
Не си губих времето да снимам останалите четки по отделно, защото за всички определенията са горе-долу еднакви - или са прекалено рехави, или прекалено твърди или пък нямат никаква форма.


От снимката по-долу имах надежди да ползвам четката на която пише "eye brow", разбира се, не за да си запълвам веджите с нея, а за опушване. Уви и тези ми надежди бяха разбити. Апликатора изобщо не е добре захванат за основата и при опит за работа просто се пречупва.


Все пак има една четка (от девет!), която ми върши работа и това скосената. За очна линия е прекалено дебела, но когато опушвам очната линия или ползвам сенки вместо очна линия се справя идеално. Единствената плътна четка от комплекта, която е с правилна форма и не дере по клепача ми.

В заключение:
Плащате около 7 долара за едно калъфче и една скосена четка. Сделката определено не е добра и спокойно можете да подмите този сет при следващият ви шопинг тур из Buy in coins :)

Целувки и до следващият пост 



0 коментара:

Публикуване на коментар

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)