Golden rose Infinity lash mascara


Купувам тази спирала, отново и отново, вече повече от година и все отлагам ревюто ѝ. Днес обаче съм твърдо решена да ви разкажа за нея.



 



Със спиралата се снабдявам или от фирмените щандове на марката или от Лили, на цена малко под 8 лева. В момента съм на третата опаковка и мисля, че съм събрала достатъчно впечатления за едно изчерпателно ревю :)
Това е една от малко спирали, които не се нуждаят от "разработване" и още от първото нанасяне пуска идеалното количество туш. Единственото друго изключение, на което съм попадала е спиралата на  Avène, която обаче е в съвсем друг ценови клас ;)
Golden rose Infinity lash mascara се продава с найлонов бандерол, който ви дава абсолютната ганция, че никой преди вас не е отварял продукта и така съвсем спокойно можете да си следите срока на годност. Четката е от любимите ми - тези с косъмчетата (силиконовите като че ли не могат да разделят миглите ми достатъчно добре), голяма и пухкава.



Тушът е в наситено черен цвят (не съм заглеждала дали се предлага и в други цветове) и както споменах по-горе още от първото използване е с идеалната консистенция, в идеалното количество по четката. За различните поводи я нанасям различно - на 1, 2 или 3 пласта в зависимост от ефекта, от който се нуждая. Винаги обаче си оставям старата опаковка, в която е останало продукт на дъното, като това е идеалният вариант за долните ми мигли - хем подчертани, хем не се набиват много на очи. Спиралата се води 2 в 1 - обем и дължина, като обема определено го придава, при това без да сплъстява миглите, а удължаването е съвсем ненатрапчиво, което мен ме устройва идеално :D








Това е моята must have спирала и колкото и други да пробвам, винаги имам една опаковка от тази.

Целувки и до следващият пост 



1 коментара:

  1. И аз много я харесвам и определено ще я купя отново някой ден!

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)