L'Oreal Micellar water for sensitive skin


Ако сте чели поста ми с нови придобивки, който пуснах в началото на месеца, сте видяли тази мицеларна вода. След повече от месец ползване , реших че съм събрала достатъчно наблюдения, за ревюто й.

L'oreal Infallible duo lipstick


В почти всяка реклама на червило слушам едни и същи реплики - " Невероятно наситен цвят, безупречно нанасяне и безброй часове издръжливост ", което в крайна сметка се оказва просто преувеличаване на истината, поне за едно от тези качества. Случаят с новото червило на L'oreal обаче не е такъв.

The One color impact eyeshadow


Както знаете аз съм част от The one collective на Oriflame, което ми осигурява възможността да бъда една от първите тествали най-новите продукти, излизащи в тази серия. Днес ще споделя с вас впечатленията си за кремообразните сенки The one.

Naked Flushed или не съвсем


Ето го и поредното копие пристигнало директно от Китай, за щастие много по-сполучливо от злополучната Naked 3. Тази палитра за лице беше в последната ми поръчка от Buy in coins и дълго време се чудех дали да й пускам ревю, но в крайна сметка реших да й отделя няколко реда в блога :)

Catrice ABSOLUTE NUDE eyesadow palette



Ето, че най-накрая стигнах да ви покажа и тази красота от Catrice :)
Имам палитрата от месеци, но все отлагах ревюто по неизвестни за мен причини :D


Малко нови придобивки


Добро утро на всички ранобудни като мен :D Не знам дали сте забелязали, но от доста време не съм пускала пост с нови придобивки. Бях си наложила вето върху козметичните продукти, към което успях да се придържам цели 3 месеца! Много съм горда със себе си и реших, че вече е време да се поглезя отново :D Все пак някои от нещата ми бяха наистина необходими ;)

Essence gel nails at home

Много блогърки вече писаха за новата система за гел лак на Essence, а днес аз ще добавя и моето мнение към всичко изписано до сега :D

Born pretty store - поръчка номер 2



Един чисто снимков пост... След първата поръчка от Born pretty store съвсем леко се зарибих по ваденките за нокти :D Бързо, лесно и удобно - всичко на куп и то за няма и 5 мин. работа ;)