Catrice Eyebrow lifter



 Определено една от най-добрите ми покупки на марката. Продукт, който ползвам ежедневно, независимо дали нося само спирала и глос или пък съм гримирана " от - до ".


Това малко бижу е част от тоалетката ми вече почти 2 месеца. Купих си го от Лили на цена около 7 лева за 3 гр. продукт. Какво всъщност представлява този eyebrow lifter? Джъмбо молив в много светло розов матов цвят, чиято цел е оптически да повдигне веждите, да направи формата им по-дефинирана и да озари зоната около тях.
Дали го постига? О, и още как!
Както вече споменах, ползвам го ежедневно, а ето и как точно:


След като съм попълнила веждите си и съм им придала женаната форма правя няколко движения с молива. След това с жилава четка ( в случая аз ползвам тази от Naked палитрата си ) разнасям по извивката на веждата и блендвам хубаво, надолу към скъвката на окото. Това може да се направи и с пръсти, но е много по-удобно и прецизно с четка.
А ето я и разликата:


Мисля, че е излишно да коментирам, нали?
Хубавото на продукта е, че е ненатрапчив, няма никакви шимърчета и блескулки и седи много естествено. Идеален е за дните "no make up make up", идеален е за офиса, абе като цяло си е идеален :D
С две ръце препоръчвам  да му хвърлите едно око следващият път, когато минавате покрай стелаж на марката.


15 коментара:

  1. Имам подобен лимитка на Есенс, и като го свърша, ще погледна този на Катрис. Все по-качествена става козметиката им. Знаеш, че съм им голям фен хихи Прекрасно очи <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Мери, знаеш, че при нас положението с лимитките е много трагично :( Остава ни да разчитаме само на редовните колекции и това, което решат да " подхвърлят" към БГ :( Аз също страшно харесвам козметиката на Катрис ;)
      П.П. Мерси за комплимента :*

      Изтриване
  2. Супер. Заглеждала съм го няколко пъти по щандовете , но не бях сигурна дали да си го взема. Сега вече знам, че ще ми хареса :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ти хареса, аз лично много си го обичам :)

      Изтриване
  3. Задължително ще го потърся! Аз не обичам да слагам сенки под веждата. Не знам много неестествено ми седи, но на снимките молива изглежда доста естествено :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При него сама можеш да избираш колко интензивно да го нанесеш. С повечко или по-малко блендване ;) Но наистина седи много естествено, аз също не съм фенка на бляскави сенки/хайлатъри в арката на веждите :)

      Изтриване
  4. Анонимен30/10/14 09:24

    Никс имат подобен молив, но все не се сещам да го ползвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами сещай се де :D Виж каква е разликата със и без и се мотивирай с тази снимка :D

      Изтриване
    2. Анонимен30/10/14 13:10

      :D :D :D

      Изтриване
  5. И аз съм му голяма фенка! Наистина седи много по-яко от сенки, аз го мацвам и във вътрешните ъгълчета на очите понякога - озарява чудесно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм се сещала да го ползвам за озаряване точно там, но следващият път ще го пробвам :) Из нета съм гледала снимки, на които е използван и във водната линия, но на мен цвета ми се струва крайно неподходящ за там.

      Изтриване
  6. Страхотен ефект :) а какви хубави очи имаш :) и аз го гледах, но наистина кой да предположи как добре действа:) чудесен пост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честно казано и аз го купих импулсивно и въобще не очаквах да ми стане такъв любимец :)
      П.П. Мерси за комплимента :*

      Изтриване
  7. Много ми харесва ефекта и задължително ще го взема. С какво запълваш веждите, изглеждат много естествени?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веждите си ги запълвам с едни много слабо пигментирани черни сенки за очи + скосена четка ;)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)