Catrice Eye brow stylist



Като притежателка на едни не особено гъсти и дебели вежди, съм в постоянно издирване на най-удачния вариант за оформянето им. Към момента ги оформям с четка и едни слабо пигментирани четки, но сутрин в 6 часа, когато успявам да отворя едва едното си око и имам не повече от 15 минути да се приведа във вид приличен за пред хората, определено ми трябва нещо по-бързо.


Преди месец реших да се пробвам с молива за вежди на Catrice. Взех го от Лили за около 6 лева. Хареса ми това, че в единият си край има четчица, а в другият край, разбира се, се намира моливът.



Въпреки, че и косата и веждите ми са черни, кафявият цвят си пасна идеално с тях. Твърдостта на писеца също е в идеалната среда - нито е прекалено мек, нито пък се налага да натискам, за да изкарам цвят от него. Проблемът му обаче е друг. Просто не успява да се "захване". След като "нарисувам" веждите си и им придам видът, който искам да имат, минавам с четчицата, за да загладя всички щръкнали косъмчета, а моливът от кожата ми се пренася върху нея. 

От дясно моливът е току-що нанесен, а от ляво съм минала един път с четчицата

Тъй като двете външни извивки на веждите ми са различни, ми се налага едната буквално да си я чертая. И държа линията да си остане там през целият ден. Да, ама с този молив просто не се получава. Дори и ако сутрин някакси успея да го излъжа да се задържи на място, то при първото докосване /занете как е с Мърфи - все ще те засърби там, където не трябва :D / всичко отива по дяволите.
Определено не е покупка, която бих повторила или препоръчала на някой. Остава ми само да продължавам да се оглеждам за нещо по-добро.
Някакви преложения момичета?




4 коментара:

  1. Мммда, същият проблем със захващането и при мен.
    Но аз смятам, че ми е и прекалено мек.. Няма угодия хахаха
    Оставам си на варианта със сенките на Есенс, доста съм доволна от тях. По отношение на застопоряването на косъмчета, имам молив вакса, който много харесвам
    Мерак ми е да тествам нещо на Anastasia Beverly Hills, a също така и сенките на Слийк за вежди :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те моите косъмчета по веждите не стърчат по принцип, но след като ги размърдам с молива, се налага да ги пригладя. Иначе за необичайни ситуации си имам прозрачната спирала на Есенс ;) За сега и аз ще си остана с варианта със сенките - най-прецизно и естествено ми се получава само с тях :)

      Изтриване
  2. И аз съм "ЗА" сенките на Есенс, учудващо стабилно и дълготрайно се представят като за прахообразен продукт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз на тях все им се чудя... Взимам ги, оглеждам ги и пак ги оставям на стелажа :D Много добри отзиви за тях съм чувала и май е крайно време да си ги взема.

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)