Sleek i-Divine Arabian Nights


Често въздишам по всякакви козметични продукти, често се влюбвам в някой от тях, но такова чудо, както с тази палитра, до сега не е било...  Като почнем от опаковката, минем през пигментацията и стигнем до подбора на цветове, няма нещо, което да не харесвам.

Палитрата е лимитирана серия, но към момента можете да я откриете тук или да си я поръчате директно от сайта на Sleek. Разликата в цената между двете места е 3-4 лева, но поръчана от магазина на Ели пристига за 2-3 дни, докато при вторият вариант ще чакате +/- една седмица.
Това е първата ми палитра на марката, но едва ли ще е последната. Първо ще започна с опаковката. Абсолютно изчистен и стилен дизайн, изработен от пластмаса с плътно затваряне. По цялата вътрешна страна на капачето има разположено огледало, което е страшно удобно. Към палитрата върви и двустранен апликатор, който едва ли ще върже ред при мен :)


Имената на цветовете са все свързани с арабските приказки. Има един-единствен матов цвят - Stallion. Всички останали са или металически, или с малки блескулки в тях.


Всичките цветове, дори и най-светлите са супер пигментирани. Текстурата им е леко мазна, не се разпрашват и се преливат идеално един в друг. Първата снимка е хванала реалните цветове на сенките. Другите две направих, за да се види блясъка им :D



Подбора на цветовете е такъв, че лесно можете да си направите както лек грим за през деня, така и нещо по-драматично. Аз не спирам да експериментирам с палитрата. Постоянно я експлоатирам и въпреки, че е най-новата в колекцията ми, със сигурност е най-използваната :)
Ето и част от експериментите ми с нея:





Вие успяхте ли да се влюбите в нея?



10 коментара:

  1. Анонимен6/9/14 17:57

    Аз определено успях! Особено в красотиите, които си създала с нея! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами все още имаш шанс да се сдобиеш с тази палитра ;)

      Изтриване
  2. Разкош! Много ми харесват и гримовете! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесват. На живо цветовете са още по-наситени, но с моите фотографски умения - толкоз :D

      Изтриване
  3. Като арабска принцеса си на тези снимки! :) Колко ти излезе доставката от сайта на Sleek, понеже никъде не успях да намеря в страницата им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз си я поръчах при Ели ( има линк в началото на ревюто ). Не знам колко точно е доставката от сайта на Sleek, но ако си я поръчаш от БГ ти идва с 2-3 лева по-скъпо ( друга блогърка си я беше поръчала от сайта на Sleek и сравнихме цените ) ;)

      Изтриване
  4. Ох, отдавна не съм се гримирала, а от тази публикация ми дойде желание!

    ОтговорИзтриване
  5. Много се радвам, че действам вдъхновяващо :)

    ОтговорИзтриване
  6. Какви прекрасни съчетания си направила! Браво :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)