NYX HD eyeshadow base


Базата за сенки за очи за очи влезна в ритуала ми за гримиране едва преди малко по-малко от две години, но за този период успях да пробвам не малко марки ( от ниския и средният клас ), на които все намирах по някои недостатък. Най-после мисля, че намерих идеалната за мен :)

След едно от последните блогърски събития, на които присъствах, двете с Теди решихме да удължим приятното време прекарано със сродна (кифленска) душа и се отбихме до Debenhams, където можете да откриете дисплеи с козметиката на NYX. Така след има-няма час лутане из всички цветни щандове, мазане и пробване на какво ли не, Теди си тръгна с джъмбо молива на NYX в цвят Milk, а аз - с тази база. Срещу сумата от 15 лева получавате 8мл. продукт в контейнерче с апликатор. Горната и долната част на базата са свързани с лепенка помежду си, което ви гарантира, че никой друг преди вас не е отварял продукта.


Костистенцията й наподобява мазен крем, почти прозразчен на цвят. Нанасянето с апликатора става супер лесно и удобно и ви трябва съвсем малко количество, за да покриете целия клепач.

Ето и съдържанието за по-любопитните :)
 Освен, че удължава престоя на сенките върху клепача ви, базата подсилва и цвета (е, не е като молива Milk, но аз определено не се оплаквам от това, което постигам с нея) :)

От ляво на дясно: без база, базата на Avon, базата на Essence I love stage и NYX HD eyeshadow base

 Издръжливостта на сенките с тази база определено е на макс. NYX HD eyeshadow base успя да покаже всичките си достойнства по време на пътуването ми до Италия по-рано този месец. Хърватите определено си пазят границите и благодарение на тях пътят ни от планираните 12-13 часа отиде на 21 о.О. Естествено в ръчният си багаж нямах демакиант и дори не направих опит да свалям грима си с подръчни материали. Сенките се запазиха непокътнати след жегата и потенето по време на пътуването, дори и след спането в автобуса.
След снимките за този пост почистих ръката си с мицеларна вода. Сенките положени върху останалите бази изчезнаха напълно, но тези поставени върху базата на NYX оставиха лек намек за цвят.


Базата е просто един път. Моите клепачи по принцип не се омазняват и нямам особено голям проблем с издръжливостта на сенките, но с тази база направо надминават всичките ми очаквания (все пак 21 часа хич не е малко време).
Предполагам, че любобитната ми блогърска душа ще прескача и на други бази, но със сигурност винаги ще имам една от тази в запас ;)
Вие пробвахте ли я вече?



3 коментара:

  1. Пак я отворих, защото много добре знам как подсилва бляскавите сенки, а в шоколада на Too Faced те са доста. Точно си я вкарах пак в употреба, за да се нагледам на истинската красота на тези сенки.
    Летния ми фаворит на Avon не ги кара така да изпъкват. Невероятна е и икономична.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз тази на Avon по начало не я харесвам. Нито ми е удобна за ползване, нито я харесвам като база :(

      Изтриване
  2. Eто! Бях си наумила да взема тази на Артдеко, но с това ревю май се разколебавам сериозно ...

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)