L'oreal Infallible duo lipstick


В почти всяка реклама на червило слушам едни и същи реплики - " Невероятно наситен цвят, безупречно нанасяне и безброй часове издръжливост ", което в крайна сметка се оказва просто преувеличаване на истината, поне за едно от тези качества. Случаят с новото червило на L'oreal обаче не е такъв.


Бях тръгнала на лов на новите глосове на Rimel, но минавайки покрай стелажа на L'oreal забелязах новите им червила или по точно едно от тях с номер 109 - Blossoming Berry. Знаете, че минала седмица бях на сватба и точно за това събитие си търсех подходящо червило в наситен, но ненатрапчив цвят.  Blossoming Berry се оказа точно цвета, който търсех и си го взех без особени надежди за покриване на обещанията от рекламата. Цената му в Lilly беше 17 лева и някакви стотинки.
Червилото е двустранно, като от едната страна е шишенцето с течното червило, а от другата му страна се крие стик с балсам за устни.


Апликатора се оказа страшно удобен за работа- леко заострен и приплеснат от едната му страна. Дори и без молив за устни успявам да очертая контура на устните прецизно.
Веднага след нанасянето изглежда като най-обикновено течно червило, но само минута по-късно е изсъхнало и лепне, все едно, че съм се намазала със сухо лепило ( не, че някога съм се мазала със сухо лепило по устните, но предполагам, че усещането е такова :D ). Тогава идва и реда на балсама. След като нанеса и него всичко си идва на мястото. Устните ми отново стават супер мекички, хидратирани и бляскави.
На снимката по-долу са трите етапа на нанасяне.


Сега да си поговорим за издръжливоста. Най-малкото, което мога да кажа е, че рекламата му изобщо не е преувеличена, дори е  прекалено пестелива. От мига, в който изсъхне можете да забравите за свалянето на това червило! Варианта да го сложите, след което да решите, че не е подходящо за грима ви и да го замените с друго, просто не съществува. На първата снимка съм показала резултата след минаване само с тампон напоен с мицеларна вода ( свалям грима си само с такава вода и не разполагам с друг дегримьор ), а на втората е след мицеларла вода, почистващ гел, зехтин и чист! спирт.



Впечатляващо нали? Слагам червилото сутринта и до края на деня дори не помислям за повторно нанасяне. Балсама обаче подновявавам на всеки час и половина, защото ако не го правя червилото се втвърдява прекалено и се напуква по всички фини линийки на устните ми, което изобщо не е приятна гледка.
Та така... Ако си търсите червило, което да остане на устните ви цял ден, че дори и след това, L'oreal Infallible е точно за вас.
И много моля, ако някоя от вас вече го е изпробвала и е открила как да го сваля, то него го сподели с мен в коментарите :)

5 коментара:

  1. Преди всичко искам да ти благодаря за полезния пост, защото днес и аз се загледах по това червило :) Нямаше как да не се подам на рекламата и се сдобих с новия им фдт и на първи прочит съм много впечатлена, май тази серия на L'oreal ще се окаже № 1 в ценовия си клас :)

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че съм била полезна :) И аз се чудя дали да не си взема и фдт от същата серия, но ще го решавам по-нататък :)

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята за толкова дълготрайно червило е наистина добра :) но лично аз никак не обичам подобен род формули, все си въобразявам, че е бъкано с химия, за да издържи толкова време (правя асоциация с химическите червила от едно време). Цветът е много красив :)

    ОтговорИзтриване
  4. Нямам кой знае колко спомени за химическите червила, но не смятам че имат нещо общо. Това червило просто изсъхва върху устните и си стои така цял ден :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/16 09:22

    След като си сложа балсама и червилото се напуква. :(

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)