Малко нови придобивки


Добро утро на всички ранобудни като мен :D Не знам дали сте забелязали, но от доста време не съм пускала пост с нови придобивки. Бях си наложила вето върху козметичните продукти, към което успях да се придържам цели 3 месеца! Много съм горда със себе си и реших, че вече е време да се поглезя отново :D Все пак някои от нещата ми бяха наистина необходими ;)


Мицеларната ми вода на Биодерма взе да привършва и трябваше да си купя нова. След няколко неуспешни опита да открия достоен заместник на Биодерма бях решила да не рискувам и отново и да заложа на сигурното, но когато видях тази на Лореал на смешната цена от 4 лв. ( такава беше цената и в Троян ), спестовницата в мен реши, че няма да загуби кой знае колко, ако все пак опитам и тази. Можете да очаквате положително ревю за нея съвсем скоро ;)

Майския брой на списание ОК върви с подарък антицелулитен крем. Тук се обади оптимистичката в мен и го грабнах. Дали има или няма ефект все още не мога да кажа, но времето ще покаже :)

Пяна за коса използвам адски рядко, защото ползването на такъв продукт изисква миене на косата всеки ден, но има дни в които моята къдрава крива показва изключителен характер... За тези случай се нуждая от помощници, които да я укротят малко и реших да пробвам новото попълнение в асортимента на Syoss.

През лятото кожата на тялото ми се изсушава адски много. Една вечер да пропусна лосиона за тяло и на следващият ден кожата ми става на люспи. Не, не се шегувам, положението е наистина трагично :( В тази връзка си взех и лосиона за под душа на Nivea. Всяка помощ и допълнителна хидратация е добре дошла за мен :)

Маската на Рубела с макадамия я взех просто ей така - за проба. Нямам големи очаквания от нея, но пък може да се окаже една приятна изненада :)

Двете червила на Римел и Лореал ги исках от много време и въпреки, че нямам крещяща нужда от нови попълнения в колекцията си, реших, че мога да се наградя за дългото си въздържание. Само ще спомена, че рекламата на Loreal Infallible, хич не е преувеличена и това червило се сваля само с дегримьор! Такава издръжливост не съм и санувала :D Заслужава си всеки един лев от цената :)

След 10 дни съм на сватба в Гърция и няма начин да се появя там бяла като сиренце... Мразя солариумите, а няма време ( а и слънце ) за плаж, та се надявам бронзанта на Лореал да си свърши добре работата :D

И последно молива за устни на Ши, който си взех специално за новия ми любим глос на Есенс :)

Мисля, че добре се наградих за дългото си въздържание :D
Вие какво си купихте последно?

4 коментара:

  1. Не съм почитателка на бронзантите, но за кремообразните съм чувала, че е много трудно да се нанесат без да стане на черти и петна, ще се радвам да пуснеш малко инфо как се справя този, че в това хубаво време си е направо срамота да се разхождам толкова бяла :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това ще ми е първи опит с такъв тип продукти, та ще видим как ще се справя :D

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/14 21:28

    И аз съм чувала същото за кремообразните бронзанти.
    Още от време оно съм останала с лошо впечатление от бронзиращите кремове, говоря за 2007-8 година, когато бяха модерни кремовете на L'oreal и Dove, които те правеха жълт.
    Естествено сега продуктите са много по-качествени, особено ако и ти самият си купиш качествени продукти. И въпреки това, дори и бронзантите на St.Tropez (30евро бутилката), от това, което съм виждала, правят петна, които може да са провокирани от разсеяност на този, който ги слага, но все пак...
    Аз използвам бронзиращия спрей на Sephora, купувам го за 16 евро бутилката от 250мл и не мога да кажа и едно отрицателно нещо, страхотен е. Благодарение на него спрях да посещавам солариума :)
    Поздрави за блога, случайно попаднах на него, но го чета с интерес.

    Габриела
    http://futuregspot.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Габи, и за този на L'Oreal само добри неща мога да кажа :) Въпреки, че нямам опит с такива продукти с този се оправих много лесно, скоро ще му пусна едно ласкаво ревю ;)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)