My first Born pretty store order


От доста време гледам как Ради създава красоти с декорациите от Born pretty store и най-накрая, след много отлагания, и аз успях да пусна първата си поръчка :D


Често казано избора, кое да метна в кошницата и кое да подмина, беше много труден. След известен размисъл се спрях на ваденките за нокти и една четка за сенки за очи, ей така, просто за да разнообразя поръчката :D

Взех си 2 вида ваденки с цветни мотиви



Едни много симпатични японки и тигърчета


И малко арт ваденки


Не съм от най-търпеливите и естествено веднага почнах с експериментите, като за първият си опит с ваденките се спрях на японките :)
С поставянето се справих лесно. Системата е следната: Отрязвате картинката, която искате да използвате, поставяте я за 10-20 сек. във вода, след това я вадите, отлепяте от картончето и залепяте на нокътя. С памучен тампон или хартиена салфетка заглаждате ваденката, така че да изкарате въздуха, след това със сешоара за коса я изсушавате ( на мен ми отне секунди ) и завършвате с топ лак. 
Ето и моят първи опит, който смятам за успешен :)



Бързо, лесно и ефектно. Какво друго може да иска една жена?





3 коментара:

  1. Страхотни са картинките с гейшите, много е шик!!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко струва доставката? Плаща ли се ДДС и мито?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доставката е безплатна, а стоките обикновено се задържат на митница ако обявена им стойност е над 30 лв., но не съм много сигурна дали от БПС пишат реалната стойност на поръчката или го отбелязват като подарък.

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)