Too Faced Natural Eyes или не съвсем




При последния онлайн шопинг от Buy in coins, който си спретнах малко след нова година, се сдобих с тази симпатична палитра, копие на Too Faced Natural Eyes за скромната сума от 5$. Не че имах нужда от нея, но не устоях най-вече заради опаковката :) Много обичам такива бонбонести палитрички и ги искам в тоалетката си, дори единствената им функция да е да я красят :D
 Палитрата пристигна за по-малко от 2 седмици, без кутийка, опакована между два стериопора и завита с поне един метър фолио с балончета.
Кутийката й е метална, с голямо огледало от вътрешната страна на капака и книжка с  с три примерни визии и начина за постигането им.




Както знаете и трите ми Naked палитри са купувани от  Buy in coins  и са едни доста прилични копия и на външен вид и като съдържание. Е,кутийката на тази палитра няма почти нищо общо с оригинала, като изключим малката книжка, но все пак имах надежда поне цветовете да съответсват на оригинала. По снимките, които гледах из изнернет си пролича, че и там съвпадението е колкото и с опаковката.


И на трите снимки от ляво на дясно сенките са нанасяни:
 - с мокра четка върху база
 - със суха четка върху база
 - без база



И ето, че стигнахме до най-болното място - качеството. Готова съм да се обзаложа, че дори в магазините за левче ще откриете по-качествени сенки от тези. От суочовете ясно се вижда за каква покривност иде реч, но това далеч не е най-лошото. Ако се вгледате внимателно в суочовете с мократа четка ще видите, че всички светли цветове стават просто на каша. И преди да кажете, че четката е била прекалено мокта, ще ви обясня как процедирам. Ползвам един много фин пулверизатор, с който леко пръскам четката,  попивам я в една салфетка и чак след това посягам към сянката. Просто тези сенки не са добре пресовани.


На всичкото отгоре, останаха отвратителни следи върху                                                   рефилите :( 
Пълна катастрофа!
Този път китайците яко се изложиха :(

Не ви съветвам да си давате парите за тази палитра, колкото и сладка да изглежда. Явно накрая наистина ще си остане само да краси тоалетката ми, а при следващата чистка може и в кофата да замине...
С тази покупка ударих на камък, но в пазарската ми кошница заедно с нея имаше и няколко аксесоара. Те са удар в десетката и скоро ще ви ги покажа, така че стойте на линия :)








2 коментара:

  1. Аз имам Boudoir Eyes от същия сайт и качеството е перфектно. Освен това дойде в картонена кутийка като оригиналната и всъщност всичко е 1:1 с оригинала, поне според снимките, които разгледах в нета. Единствената разлика е в серийния номер на гърба. Очевидно има различни производители на ментета. Същото беше и с Нейкед палитрите - имаше някои перфектни, имаше и страшни боклуци. Китайска му работа. Винаги гледам да си взимам оригиналите, но пък страшно ме гризе любопитството да видя и китайците какво са свършили, затова и взех това копие, а то доста приятно ме изненада.
    Хубавото е, че пластмасата с рефилите лесно се вади и готината метална палитричка можеш да ползваш само като кутийка или да сложиш в нея рефили на други сенки ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чак ме икушаваш да пробвам и другата :) Мерси,че ме светна за кутийката, поне за спомен да ми остане като изхвърля сенките :Р
      П.П. не знаех, че при ментетата на Нейкид е имало и куци бройки.

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)