The one foundation and concealer


Тези от вас, които следят ФБ страничката на Limited beauty, вече са видяли една красива снимка на няколко непознати продукта на Орифлейм. Всички те са част от новата колекция The one by Oriflame, която ще бъде лансирана през месец Април. Аз съм една от щастливките, които имат възможност първи да тестват продуктите от тази нова колекция и тези, за които ще ви говоря днес са моите абсолютни фаворити - озаряващият фон дьо тен и коректора на The one :)


Сигурно вече ви е писнало да чете моите оплаквания от досадните торбички под очите, с които се боря всеки божи ден. Едва ли съм единствената жена на света с този проблем и сигурно има много от вас които споделят моята мъка. До преди две седмици единственият коектор, който можеше да "замаже" положението беше този на Катрис с гръмкото име "Камуфлаж", което си му пасва идеално - тежка формула и висока покривност. И ето, че тази симпатична тубичка с логото на Орифлейм го сложи в малкият си джоб. Една формула в пъти по-лека от камуфлажа докара същата покривност, а като бонус получавам и озаряване на зоната под очите. Въпреки силното покритие, коректора стои супер естесвено и не се събира във фините линии дори и след 12 часа носене. Не не говоря празни приказки и като доказателство прилагам снимка, която хората с по-слаби сърца е препоръчително да пропуснат :D


Какво ще кажете? Не е ли едно малко чудо?
The one Illuskin foundation е другият продукт, който ми пасна като втора кожа :) За фон дьо тен-ите изискванията ми не са толкова високи, както за коректорите, но и там има какво да искам.  Може би като компенсация за торбичките, кожата на лицето ми никога не ми е създавала особени проблеми. Въпреки, че съм далеч от идеалната кожа с бистър и равномерен тен, поне не се оплаквам от разширени пори, пъпки ми излизат веднъж - дваж годишно и омазняването е главно по носа ми, та това, което търся в един фон дьо тен е леко покритие, лек матиращ ефект и най-важното-естествен завършек. Смея да твърдя, че в този случай получих всичко, което исках. И тук както и при коректора формулата е лека, а покривността е една идея по-силна от тази, която получавам с ББ крем. Бонус към озаряващият ефект, е и забавяне на омазняването в Т-зоната ми, което започва да се показва едва в късният следобед, но това е в комбинация с матираща пудра. Ето го резултатът в снимки



Освен за всички качества на фон дьо тен-а искам да кажа и една добра дума за опаковката :)
Това, че е с помпичка е голям плюс за мен, но останах приятно изненадана и от факта, че тя се върти и по този начин освен с капачката, която при едно пренасяне в чантата може да падне и да омажете всичко, можете да я затворите и като завъртите горната част на помпичката ;)


И тук слагам край на хвалбите, че май стана прекалено дълъг пост :D



5 коментара:

  1. Определено резултатът е много добър!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Доста хора са го харесали, значи си заслужава. Май това ще е първият ми фдт :) Доста добре изглежда. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Супер резултати. Аз също се боря с кръгове къде успешно, къде не толкова и мисля да го пробвам този коректор :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/14 17:14

    Не харесвам особено козметиказа на Орифлейм. Имала съм доста разочарования от техни продукти. Но коректора и ФДТ от тази серия, може да се престраша да пробвам :) На снимки, резултата изглежда впечатляващ!

    ОтговорИзтриване
  5. Аз за последно бях ползвала тяхна козметика, когато бях ученичка ( не ми е попадало каталог след това ), та за качеството на продуктите им като цяло не мога да говоря. Тези два продукта и най-вече коректора вече са в листа ми Must have :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)