TAG: Червила

Преди седмица видях този таг в блога на Тея и имайки предвид колко обичам таговете нямаше как да го подмина :D Е, с малко закъснение, но ето го и него ;)

Golden rose Ultimate color lip gloss



последно време от Golden rose започнаха да пускат все по-сполучливи и по-сполучливи продукти. Такъв ще е и героят на днешният пост.

Empties - sample edition



Много обичам да чета такъв тип постове, но покрай блога, или в повечето случай от чиста женска лакомия, постоянно си купувам нови и нови продукти, без да съм довършила старите налични и така все не мога да събера продукти за един full size empties пост. За сметка на това в последните няколко седмици се отдадох на тестване на мострички от последните Pinks и Prettybox кутии.

Глезотийка за мигли



Добър вечер, красавици :)
Днес ще ви покажа поредната  полезна глезотийка, намерена след ровене из бюти секцията на  Buy in coins.

Catrice Camouflage cream



Аз пак се позагубих напоследък, но това лято явно ще ми върви на премествания :D След като смених дома си, дойде ред да сменя и офиса, само дето второто далеч не беше толкова забавно като първото. Последните две седмици ми се наложи да сортирам и архивирам толкова информация, че не исках и да погледна лаптопа.  Вече всичко е подредено и отново имам време да ви покажа поредния ми любимец от чекмаджето на тоалетката :D

Троянски пазар



Както обикновено и тези почивни дни ги прекарвам на село и разходката до Троян е просто неизбежна. Много обичам да обикалям из малките козметични магазинчета и до сега не ми се е случвало да си тръгна капо. Ето какво отмъкнах този път.