Един ден само за мен




Прекарах вчерашният ден в черен робски труд, вършейки всички онези досадни домакински задължения като миенето на прозорци, подреждане на кухненските шкафове, пране и т.н. В крайна сметка успях до отметна доста работа и по този повод реших да се поглезя с един ден посветен на всички дребни женски радости. Вдъхновена от Нина реших да ви направя част от него :)

Независимо дали е делник или празник в повечето дни съм на крак от 8, най-късно 9 часа, но днес се протягах в леглото чак до 11 часа (ах, какво блаженство). След като все пак се прежалих да се надигна от леглото започнах деня с чаша кафе и статус във ФБ :D
След като събудих повечето си мозъчни клетки се запътих към банята, за да започна с почистване на лицето.

Garnier Pure Active всъщност е собственост на мъжа ми и въпреки, че аз нямам проблеми с кожата си, веднъж седмично почиствам лицето си с него - нещо като профилактика :)
Разбира се, след почистването идва ред и на маската за лице. След дълго умуване се спрях на Montagne Jeunesse Anti stress mod pac - маска с кал от мъртво море. Покрай нея си сложих и едни пачове за очи, за които съвсем скоро ще ви разкажа.


След кратка проверка в огледалото, установих, че на носа ми има няколко черни точки, на които мястото им не е там. Любимите ми лентички за нос на Есенс бяха свършили (нямам идея защо съм прибрала празната им опаковка, вместо да я хвърля и да си купя нова), но защастие на дъното на шкафа открих една на Виктория, която спаси положението.


Докато чаках лентичката да изсъхне, за кратко се върнах в реалността, за да нахраня момчето си. Все пак му трябваха доста сили, за да тича цял ден подире ми с фотото :D


След обстойното почисване е ред на добрата хидратация. Двете ми любими кремчета на Биодерма със сигурност няма да останат без ревю ;)
Ако се чудите защо съм пропуснала ексфолиацията - ами не съм, просто винаги я правя под душа, а там камери не се допускат :D :D :D


След обяда и кратка дрямка продължих с една бърза процедура на стъпалата ми.


Преди да се покрижа за ръцете си, се наложи да прекъсна за кратко, за да подредя шкафа с лаковете си, който се срути :D


След краткото отклонение продължих по план - с отстраняването на мъртвите кожички от ноктите на ръцете ми.


Преди да се лакирам, се хванах да вкарам ред в косата си. Да живее пресата за коса!


След като обуздах гнездото, което нося на главата си, се вкарах в чуденка с какъв лак да се пусна тази седмица. Моят хубавец ми помогна, като избра два неона на Мейбълин.


И докато чаках лака да изсъхне, седнах (по-скоро полегнах), за да сваля всички снимки от деня и да ги подготвя за публикацията :)


Сега довършвам този пост, свалям си 1-2-3 интересни филма, обличам си любимата пижамка и се мятам в ляглото, от където смятам да изпълзя чак утре сутрин (уви в 5:30 сутринта), за да ида на работа.
Надям се моят ден да ви е бил интересен и ще се радвам да споделите как вие прекарвате дните, отредени за чисто женските удоволствия :)


15 коментара:

  1. Ах, как обичам този тип постове :)
    Аз днес прекарах 6 часа припичайки се на слънце, след което се мушнах в парната сауна и инфраред сауната и сега съм с тиненста маска на лицето и обгазявам дружката ми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи и твоят ден е бил посветен на женски глезотийки :)

      Изтриване
  2. Дано при срутването на шкафа, никой лак не е отишъл в отвъдното:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С радост съобщавам, че при инцидента няма пострадали :D

      Изтриване
    2. От къде си си взела рафтчетата за лаковете?

      Изтриване
    3. Сама си ги направих :)
      http://limitedbeauty.blogspot.com/2013/07/vol1.html

      Изтриване
  3. Дните само за мен си са ми любимите дни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако можеше и да са по 48 часа, щеше да е перфектно :)

      Изтриване
  4. Супер симпатичен пост, неделя си е ден за почивка. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обикновено неделята ми е ден за задачи, но тази седмица единствената задача беше моят кеф :D

      Изтриване
  5. Хубав ден е бил, явно момчето ти е било доволно от хапването, я какви хубави снимки е направил, че да видим и ние :) Кажи му по-често да те снима в такива релаксиращи дни ;) Аз мойто трудно бих го "прилъгала" да участва :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно не използваш правилните стимули :D Честно казано, мисля че му беше интересно. Сега поне няма да ме пита " Ти какво толкова висиш в тая баня?!?!? " :D

      Изтриване
  6. Анонимен7/9/14 17:59

    Най-хубавите дни от седмицата са тези! ^^ Още много такива ти пожелавам, имаме нужда от малко глезотиики. (:

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)