Essence Waterproof eyeliner pen


Ох, очната линия... Обичам я, мразя я, но винаги, когато искам стилен грим залагам на нея.
Просто за мен няма по-елегантен начин да подчертая очите си :)


В началото на месец Април за супер цветното и свежо блогърско събиране, организирано от Essence се сдобих с тяхната нова водоустойчива очна линия. Малка добре затваряща се писалка, с удобен писец. Въпросният писец е  така добре напоен с продукт, че позволява да се правят супер тънки и прецизни линии, които с увеличаване на натиска увеличават и дебелината си.


Завършекът й е матов, а издръжливостта наистина дълготрайна.
На гореспоменатото събитие се сдобих и с този карсив боди арт.


Успях до го опазя в този вид цели два дни, а след като минах през банята, без да го пазя, третирах го с ексфолиант и душ гел от него остана това:


Излишно е да казвам, че на окото без проблем се задържа цял работен ден, че дори можете да изкарате и една вихрена нощ :D
И сега идва големият парадокс. Обожавам очната линия, но си я слагам не по-често от веднъж на два-три месеца. Двете очи по отделно ги правя перфектно, но това да направя и двете  еднакви не е толкова лека задача. Иначе казано половин час отива само за очната линия. Пълна трагедия...
И въпреки всичко ето какво се получава, когато все пак се прежаля повечко време за грима сиEssence Waterproof eyeliner pen можете да намерите на щандовете на марката на цена от около 6 лева и със сигурност няма да съжалявате, ако а добавите в колекцията си ;)

*Продуктът ми е предоставен от PR
2 коментара:

  1. Любима ми е за лятото, макар че има още какво да се желае :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При положение, че слагам очна линия толкова рядко за мен е ок :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)