TheBodyNeeds - my very first order


Има ли евтин и лесен начин да се сдобиеш с пигменти на MAC? Да, има и днес ще ви разкажа за него.
Преди да пусна пост с ревю на пигментите, които си поръчах, бих искала да ви запозная с това какво точно е TheBodyNeeds (разбира се, доколкото моите познания го позволяват :D )
TheBodyNeeds e on-line магазин за продажба на декоративна козметика, известен най-вече с продажбата мострички на пигменти на МАС, доставящ директно до България. Не продават пълноразмерни продукти и не можете да откриете всички продукти предлагани от МАС, но за мен е идеалният начин да се сдобия с козметика от по-високия клас. Освен това на сайта ще откриете и продукти с марката на TheBodyNeeds - пгменти, пудри и т.н.. Пигментите собствена марка се предлагат в 3 варианта - прахообразни 5 гр., прахообразни 10 гр. и пресовани рефилчета, докато тези на МАС се продават само в бурканчета от 5 гр., което според моите нужди и виждание е едно съвсем нормално количество. Освен декоративна козметика на сайта ще откриете и някои много полезни аксесоари като празни бурканчета, "солнички" и един интересен комплект за пресоване на пигменти :)
Максималното количество от един продукт на МАС, което можете да поръчате е 2бр., а с продуктите на TheBodyNeeds нямате ограничения в количествата :D
Плащането става с кредитна или дебитна карта, а можете да ползвате и акаунта си в Paypal ;)
Няма фиксирана цена на доставка, всичко зависи от количеството на поръчаните продукти. Нея ще я видите най-отдолу в пазарската си кошница. Важно е да спомена, че на пакета се отбелязва реалната цена на поръчката, така че ако не искате да се занимавате с митници, не се увличайте много :D Също бих ви посъветвала да бъдете търеливи. Много често пускат кодове за отстъпка на всичко в магазина. Аз естествено забравих за този момент и в деня след като пуснах поръчката си се появи код за 35% отстъпка. Умрях от яд :) И последното нещо, което трябва да се спомене е, че всеки новорегистриран клиент при първата си поръчка получава безплатно няколко мострички с пигменти на TheBodyNeeds.
И така, след моето безкрай дрънкане ето я и интересната част, а именно - какво се криеше в моето пакетче:



За начало си поръчах 3 от най-популярните пигмента на МАС- Vanilla, Naked и Blue Brown, а като подарък получих още 3 на TheBodyNeeds - Blue Glitter, Blackened Turquoise и Winter Caress. Към поръчката си добавих и 3 солнички, с идеята да ги ползвам за пигментите на МАС, но пък те взеха, че си дойдоха със солнички в бурканчетата и така новопоръчаните солнички използвах за друго :D 
Много се изкефих като видях, че на фактурата ми са се опитали да пишат на български. Големи сладурковци <3


Тъй като поста стана километричен пигментите ще ви ги покажа в някои от следващите постове ;)
Лека нощ и сладки сънища момичета :*


2 коментара:

  1. Звучи много интересно, ще чакам още снимки! А тази фирма от къде е, това с "благодаря", наистина е много мило! :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)