Perfect sand S81


Ако следите FB страничката на Limited beauty сте забелязали, че напоследък все по-често посягам към белия лак, когато си правя маникюра. До преди един месец единствения ми бял лак седеше и събираше прах в шкафа, включвайки се в играта само, когато исках да се разхождам с френски маникюр. Нямам представа защо преди не съм харесвала белия маникюр, но това лято обожавам да гледам ноктите си лакирани в бяло. И тъй като разнообразието с белите лакове се простира само до мат или гланц, бях супер щастлива, когато фокусирах този красив бял пясък в кварталната дрогерия.

Като качества не се различава по нищо от останалите цветове в пясъчната колекция на Perfect- Четката е малка, но лесна за работа, покрива идеално на 2 пласта и изсъхва за около 20-тина минути с изсушителя на перфект. Погледнат в шишенцето, лакът има перлен блясък, но нанесен на нокти, той се скрива от пясъчния ефект и седи като бял крем.



И понеже едноцветният маникюр никога не ми е бил по сърце, винаги гледам да го разнообразя, макар и с нещо малко. Дали ще е един нокът в различен цвят, или камъчета, или някаква декорация, зависи само от времето, с което разполагам за лакиране. В този случай заложих на ваденки за нокти, част от последната ми поръчка от Born pretty store. Тук е момента да ви напомня, че вече можете да пазарувате с 10% от целия сайт с код INAT10  ;)
И ето моят завършен бял пясъчен маникюр.



Супер изразен пясъчен ефект <3 Лошото е, че лака не позволява да се носи повече от три дни. И това не е защото се люпи или изтърква, а защото много се зацапва. Мръсотията се набива между песъчинките и отказва да излезне дори и след обстойна баня :(  Въпреки това обожавам този красавец и вече обмислям какъв да бъде следващият ми маникюр с него :)

А вие момичета на какви цветове залагате това лято?


3 коментара:

  1. На мен даже ми лилавее в шишенцето, но предполагам е от светлината. На ноктите обаче е убиец, страхотен е.

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)