Perfect... Cupcake?


Ако някой случайно някой не е разбрал: Перфект изкараха шест нови пясъчни лака, опит за копие на небезисвестните KIKO Cupcake :) Моя милост реши лично да провери до колко точно Перфект са докарали ефекта на лаковете на KIKO и така се сдобих с четири прекрасни кексчета :)


Дa не повярва човек, но тук хванах абсолютно реалните цветове :)
 Освен показаните на снимката цветове има още два - светло оранжево и ментово, които за мен не преставляваха особен интерес :)
След като последния ми лак на Перфект - Satin Touch ме изненада приятно с голяма и пухкава четка, се надявах, че бранда най-накрая е решил да замени рехавите си четки с нещо по-удобно, но... Не. И тези, както и всички останали лакове на Перфект идват с тънка и рехава четчица :(  Е, явно ще се наложи да преглътна някак си този факт. Освен четката, консистенцият им също леко ме изненада. За разлика от други пясъчни лакове на Перфект, които имам тези са много редки. Ама наистина необичайно редки. Сигурно поне 100 пъти си омазах кожичките, докато се лакирах, а на мен това не ми се случва много често. Просто лака си се разтича на където си поиска. В карайна сметка го надхитрих и успях да си оформя дъгичките добре :) Върпеки рядката си консистенция всички цветове покриха идеално на 2 пласта, а бързината на съхнене направо ме смая. За няма и 15 минути лака беше изсъхнал, а дори не използвах изсушител върху него. Просто идеално :)
И ето ги моите четири бонбончета върху нокти






Сравнявайки снимки от интернет и това, което имам върху ноктите си смея да твърдя, че Перфект са се справили перфекто с имитацията. Пясъчния ефект е добре изразен, на лице са и разноцветните песъчинки, а цената от 3 лева, определено ги прави идеалния заместител на оригиналните къпкейкове :)

Сдобихте ли се с някое сладкишче вече?


7 коментара:

  1. Много добре изглеждат, ако споделиш и как успя да не се омажеш, още утре ще си взема някой :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Краси, просто практика, няма някакъв фокус ;)

      Изтриване
  2. Анонимен1/8/14 09:02

    Много са свежи :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Taка четирите заедно стоят много сладурско. Аз опеределено ще взема лилавия :)

    ОтговорИзтриване
  4. Стоят уникално :)) Май и аз ще трябва да се сдобия с тях хаха ...

    ОтговорИзтриване
  5. Взех си розовичкото, но още не съм го пробвала...голяма грешка май...

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)