Maybelline Colorama BLEACHED NEONS



Лято, слънце, бронзова кожа и неони, но не какви да е неони, а пастелните неони от новата лятна колекция на Maybelline!


Напоследък нямам никакви мераци за декоративна козметика, затова пък  допълвам и без това голямата си лакова колекция ( blush ). Последните попълнения са два от пастелните неони на Maybelline NY - 243 (бебешко розово) и 241 (аз го възпроемам като светло оранжево). Има ги по стелажите в ДМ и Лили, като цената им и на двете места е по 3,50 лв. за брой, а цветовата палитра съдържа скромните 4 цвята (поне по толкова видях и в двата магазина).




Супер цветове, подходящи за всички летни партита, но като качество са едни от най-отвратителните лакове, които съм ползвала. Още при първият слой всичко става на черти. При втория положението става още по-лошо, защото освен че става на четри, лака започва и да се " влачи " (въпреки, че оставих първия слой да поизсъхне). За да избегна това " влачене " ми се наложи втория слой да го нанасям на много дебел пласт. На пръв поглед четката е най-обикновена, но като почна да нанасям лака се разтваря като ветрило, та се поизмъчих и с дъгата в края на нокътя. И сега най-забавната част - след всичките мъки по нанасянето на лака, той издържа без забележки по-малко от едно денонощие! Лакирах се късния следобед и още преди обяд на следващия ден имах изтъркани връхчета и те далеч не бяха незабележими :( Като се има предвид и това, че не съм вършила никаква домакинска работа след като се лакирах, ситуацията става още по-плачевна...
Само бонбонените цветове ще ме накарат да сложа отново тези лакове, но нямам никакво намерение поглеждам отново към стелажа с лакове на Maybelline.
Ще се радвам, ако някой друг който ги е пробвал сподели мнението си тях. Може пък проблемът да е в мен ;)




4 коментара:

  1. Не е само при теб проблема. Аз си взех неоново кораловия(ако мога така да го опиша) и бях толкова разочарована, че веднага след като го нанесох го изтрих, но смея да твърдя, че другите лакове на марката не са лоши, явно само тази неонова колекция е провал.

    ОтговорИзтриване
  2. Цветовете наистина са страхотни! НО до таммм, качеството е ужасно преди време си взех от същата серия срахотен матов ментов нюанс, който в шишенцето изглеждаше плътен и наситен. Нанесох го с такова нетърпение, но цветът стана ужасно блед и и прозрачен, като имаше и същия проблем с влаченето... Веднага го изтрих.
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. И аз имам същия проблем. Жалко за хубавите цветове. Радвам се, че аз си купих само един цвят, понеже другите два които исках бяха изчерпани и си спестих няколко левчета, защото формулата им е ужасна :)

    ОтговорИзтриване
  4. Даммм, явно проблемът не е в мен. Благодаря ви, че споделихте с мен момичета :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)