Online accessories shopping



В последният си пост ви обещах да ви покажа и втората част на първата ми тазгодишна поръчка от Buy in coins и днес ще ви се похваля с новите си дрънкулки :)
За почвам с часовниците, които са ми голяма мания и за мен са повече аксесоар отколкото средство за следене на времето :D Купувам си ги на килограм и обичам да ги сменям всеки ден, така че да подхождат на тоалета ми :)
Ето с какво си допълних колекцията


Този с айфеловата кула ми е любимец, а в сайта може да се намери и с други висулки - сърчице, цвете и т.н.
Сдобих се и с още един часовник, който е 2 в 1, защо всъщност е и колие. Честно казано, това стана най-любимият ми аксесоар от момента, в който го получих

И още едно колие с повечко блясък :D

Тези гривнички стоят чудесно, както самостоятелно, така и всички заедно

А пък тези са страшно нежни и женствени

На тези пеперудки не можах да устоя. Като се постопли времето ще си ги разхождам с кеф (нещо не ми се връзват със студа на вън и за това все още не са влезнали в употреба )

Тези обици на снимката изглеждат кич, но с един висок небрежен кок и една по стилна рокличка са комбинация един път :)

И с това се изчерпвам за сега. Казвам за сега, зашото всичко, което получих е със задоволително качество ( няма окисни петна, каквито съм виждата дори при дрънкулки изложени в магазин ) и смятам скоро пак да пусна някоя поръчка. 
Пускам ви линк към цялата секция с аксесоарите и ви оставям сами да направите своя избор. http://www.buyincoins.com/c/Jewelry-Watches_12.html
Лека нощ красавици :*

4 коментара:

  1. Много са хубави!
    Отдавна ги заглеждам аксесоарите там, но все още не съм поръчвала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай, няма да съжаляваш. Пазарувам от този сайт от много време и всичко, което съм си поръчвала е било ок от към качество, акто за цената си, някой път дори и по-хубаво :)

      Изтриване
  2. Уникални покупки си направила! Аз точно тези заглеждах онзи ден, но не знаех дали качеството е добро и колко е доставката ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Качеството е същото, като на имитационната бижутерия, която можеш да си купиш и в нашите магазини, а доставката е напълно безплатна независимо от сумата на поръчката ;)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)