Happy first Birthday Limited beauty !



Ех момичета, можете ли да повярвате? Моето красиво местенце днес става на една годинка!
Точно преди 365 дни за пръв път сътворих моят първи пост, изказах своите надежди да превърна това виртуално място в моето място за бягство и релакс, просто в МОЕТО място.
А дали успях.....

Честно казано не смятах, че този блог ще просъществува толкова дълго време, че ще има хора, които да отделят по няколко минутки, за да споделят моят свят, че ще стана Блогър :)
За мое огромно щастие сгреших :)

Няма да ви занимавам с цифри и суха статистика за трафик, по простотата причина, че цифрите не значат нищо за мен. Вместо това ще ви кажа какво е за мен да бъда блогър толкова време и какво получих от това.

На първо място получих много радост. Всеки един коментар, всеки случайно споделен линк на мое ревю в интернет, всеки един лайк във ФБ страницата на блога ме караха да се побърквам от радост :) Това, че си полезен и интересен на някой определено вдъхва самочувствие :D

Сдобих се и с нови приятелки. Такива с които да си кифлеем на воля, такива които разбират какво означава да намериш точния цвят червило и такива с които просто да изпием по кафе.

И не на последно място намерих моят начин за релакс и бягство от битовизма на сивото ми ежедневие. Въпреки, че последните седмици все не мога да си открадна достатъчно време, за да пусна ревю, не съм спряла да мисля за първото, което да пусна след дългото затишие ;)

Няма да се разкисвам и да продължавам до безкрай със словоизлияния, а просто ще кажа едно голяма Благодаря на всички, които направихте от моя милост Блогър.
Надявам се да продължа да ви бъда интересна и след още 365 дни пак да пусна подобен пост.

Целувки хубавици :)

8 коментара:

  1. Анонимен14/1/14 20:13

    Още много по 365 ти желая! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Нека това да е първият от многото такива постове, ЧЕСТИТО ! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честита първа година!!Пожелавам ти още много много верни читатели!
    Поздрави,Руми.
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за хубавото пожелание :)

      Изтриване
  4. Честит рожден ден на блога! Пожелавам ти още дълги години да радваш с прекрасни публикации и още много хора да те накарат да се усмихваш! :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)