Golden rose Silky Touch Matte Eyeshadow




Добро утро момичета :)
Днес съм решила да ви споделя мнението си за единичните матови сенки на Голден Роуз.
По принцип хич не харесвам из тоалетката ми да се търкалят хиляди малки кутийчици и за това предпочитах да го карам на едро и да се обзавеждам с по-големи палитри. При една от визитите ми на фирмения щанд на ГР погледа ми беше привлечен от един прекрасен тоуп цвят и това беше началото на любовта ми към моно сенките :)
Тези сеники можете да откриете на фирмените щандове на марката или в кварталната парфюмерия на цена от 3,90 лв. за брой и можете да избирате сред много цветове от мат и сатенена палитра. Аз лично си купих и от двете по малко, но днес ще ви покажа само матовите красавци, а в някой следващ пост ще ви представя и сатенените си любимци.
И така към момента имам четири матови цвята, които използвам при почти всеки грим


Номер 208 и 213 са първите, които си купих и са неизменна част от ежедневният ми грим.
208 е идеален за скъвката на подвижния клепач, а 213 ми върши чудесна работа за подчертаването на горния ред мигли. Ето как изглеждат всички цветове с и без основа

Горен ред- с основа, долен- без основа

Горен ред- с основа, долен- без основа

Сенките не се разпрашват, преливат се много лесно и позволяват да се нанесе съмвем малко цвят или да се напласти, в зависимост от желаният от мен ефект. 
Определено ще се обзаведа с още цвете и съмвем скоро ще ви показвам и тях, а сега ви пожелавам упешен и краив ден момичета :)



3 коментара:

  1. Hi, I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins and other brands: http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ОтговорИзтриване
  2. Харесват ми някои от цветовете и като текстура изглеждат доста добре. Трайни ли са като цяло?
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен с база си издържат цял ден без проблеми :)

      Изтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)