Avon Instant repair 7 hair spray


Не знам дали съм ви споменавало до сега, но аз съм голям фен на терапиите за коса на Avon. Дали под формата на серум, спрей или олио за коса, всичко което до момента съм пробвала се отразява чудесно на моята буйна, къдрава грива. А спреят от снимката е моето спасително въже в забързаните дни.
По принцип за да поддържам косата си мека, блестяща и (сравнително) лесна за оформяне залагам предимно на маските за коса в комбинация с някоя грижа за косата без отмиване. За съжаление обаче не винаги имам време за маска за коса, а към нястоящият момент и сили за това, и на моменти минавам през банята с едничката цел да изляза чиста от там и да се мушна в леглото по възможно най-бързия начин.
В такива моменти, колкото и да не ми се занимава с дългия ритуал по укротяване на косата ми, все пак намирам сили да положа минимална грижа за що-годе приличния ѝ вид.
Спреят Instant repair 7 на Avon от серията Advance techniques се води за силно изтощена коса и формулата с кератин, масло от авокадо и вит. Е има за цел да придаде незабавни резултати за здрава коса, дълготрайна гладкост и блясък. Това е продукт тип грижа без отмиване, който би следвало да даде най-добри резултати в комбинация с другите продукти от серията. Аз го използвам само като спасително въже. Когато под душа съм пропуснала маската за коса, то задължително след това посягам към Instant repair спрея. При мен действието му е нещо като 2 в 1 - хем прави косата мека като след маска, хем ми осигурява (доколкото това е възможно с моята коса) по-лесно оформяне, за което обикновено допълнително използвам различни leave in масла и серуми.
Не използвам спрея постоянно и не мога да кажа какви резултати ще даде при постоянна употреба. Предпочитам да си го оставя за спешни случай за да си знам, че ще продължи да действа на косата ми така добре и мигновено, както до сега, а ако започна да го използвам редовно, то със сигурност част от магията му ще се изгуби :)


Вие ползвате ли продукти за коса на Avon? Доволни ли сте от тях? Кой ви е любимият?
Ще се радвам да споделите с мен в коментарите по-долу :)


Целувки и до следващият пост 



2 коментара:

  1. Анонимен10/7/15 17:10

    Аз също си падам по всичко за коса от Avon, любимец са ми кристалите със зелената опаковка - Super Shine за сухи краища. Пробвала съм обаче и спрейовете и терапии без отмиване и също съм много доволна.:)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)