Catrice Absolute Eye Colour mono eyeshadows


Още в края на тази зима Catrice Cosmetics заредиха по дисплеите си много нови цветове от серията единични сенки Absolute Eye Colour, а днес аз ще ви представя 3 от тях :)


Сенките от тази серия са налични навсякъде, където има дисплей с продуктите на Катрис, а препоръчителната им цена е 5,69 лв.

Цветовете, които аз имам са:
  • № 900 - Li-La Bamba - лилави сенки със сребрист брокат и перлен завършек. Нанесени на клепача повече им изпъква сребристия шимър, отколкото лилавия цвят.
  • № 910 - My Mermint - красив светлозелен хамелеон. При него вече цвета си личи, когато е нанесен на клепача, но и тук пигментацията далеч не може да се нарече добра.
  • № 790 - I wear my plum glasses at night - студен тоуп цвят, идеален за сгъвката на подвижният клепач. Тук за разлика от другите 2 цвят може да напластявате и и цвета да се покаже ясно върху клепача.


Като цяло обаче и трите цвята са много слабо пигментирани и дори върху белия джъмбо молив на NYX се показват трудно.


Това далеч не ми пречи да им се радвам и да си правя лежерни дневни гримчета за лятото, с лек намек за цвят и флирт ;)

Ако си търсите ярки летни цветове, с които да приковете погледите на следващото парти, то по-добре е да се огледате за някакви други сенки. Тези просто няма да ви свършат работа. От друга страна са идеални за такива като мен - хем да вкарам малко цвят, хем да не бия много на очи ;)
Изборът дали да посегнете към Catrice Absolute Eye Colour или да ги подминете оставям на вас, но ще се радвам ако тези от вас, които имат цветове различни от моите, споделят дали и при тях пигментацията е все така слаба :)

Целувки и до следващият пост 
*Catrice Absolute Eye Colour mono eyeshadows № 900 и 910 са ми предоставени от PR. Catrice Absolute Eye Colour mono eyeshadows №790 са закупени с мои лични средства

3 коментара:

  1. Анонимен23/6/15 17:00

    Имам ментата и наистина хич я няма :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз лично ги харесвам, защото са много деликатни и не се натрапват. Е, определено не стават за вечерен грим, но пък за освежаване на лицето през деня са си супер. Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)