Avon Planet Spa - пилинг за ръце и стъпала


Здравейте момичета! Липсвах ли ви? На мен блогърството определено ми липсваше, но както при миналогодишното ми отсъствие и този път си имам основателно извинение за липсата ми :)

В последния месец и половина се бях отдала изцяло на настъпващите в живота ми промени. Само след няколко месеца, в началото на лятото ми предстои най-важната промяна в живота ми - ще ставам мама (happy, happy, happy), а в още по-близко бъдеще ми предстои и да узаконя връзката си с любимия ми. За второто събитие съм на 90% готова, но за първото.... То май никой не е на 100% готов за такова нещо, но пък го очаквам с нетърпение :D

И след това кратко лирическо отклонение искам да насоча вниманието ви към един мой много любим продукт - пилингът за ръце и стъпала на Avon от серията Planet Spa.
Всеки, който чете блога ми е на ясно, че за мен ексфолиантите във всичките им форми са моят must have, а тези на Avon са сред фаворитите ми. Конкретно този ексфолиант е предназначен за ръце и стъпала, като аз го ползвам само за първото. За крачетата си имам отделна грижа ;)
Тази зима освен студа, за пресушаването на кожата ми, принос има и бременноста, която съвсем разбърка хормоните ми. Кожата ми е в пъти по-суха от обичайното за този сезон и съответно се налага да предприема и по-сериозни действия за хидратацията ѝ.
Обикновено цената на този ексфолиант е около 9 лева, но в каталозите често пускат промоции- 2 продукта от серията за 10,90 лв., и точно от такава промоция се възползвах и аз.
Ексфолиантът е обогатен с масло от шея и освен ексфолиращият ефект има за цел и да хидратира кожата, която смея да кажа изпълнява добре. Самите ексфолиращи частички бих определила като средно груби, а ароматът е сладникав и остава върху кожата дори след измиване, но не се задържа особено дълго.


Използвам ексфолианта 2 пъти седмично, като след него кожата ми става гладка и мека, а при нанасянето на крема за ръце той попива много по-бързо и може би по-пълноценно, защото определено има разлика между начина по който изглеждат ръцете ми след крема в случаите, когато съм ползвала ексфолиант и в тези в които не съм.
Ето го и състава за по-любопитните

Определено това е покупка, която си заслужава и която горещо препоръчвам през този сезон ;)

А вашите средства за поддържане на мека кожа какви са?

5 коментара:

  1. Радвам се на завръщането тиииии <3
    И ти пожелавам безпроблемен остатък от бременността и най-прекрасното бебче! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Леле ... каква хубава новина! Много се радвам за вас, честито! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/15 12:50

    Честито, прекрасни новини! <3 Бъдете много здрави и щастлив семеен живот! :))

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)