Avène Couvrance high tolerance mascara


В края на миналата година екипът на Avène спретна едно супер весело блогърско парти, с което  отбелязаха поредната успешна година на сътрудничество с българските бюти блогъри. Смяхме се, научихме за последните тенденции в грима и получихме професионални съвети за това как да подобрим качеството на снимките в блоговете си :) А накрая като комплимент получихме и по няколко продукта от декоративната серия на марката.

Честно казано декоративната серия на Avène се оказа една много приятна изненада и почти всички продукти влезнаха в топ-листа ми. Беше ми трудно да реша с кой продукт да започна по-напред, но в крайна сметка се спрях на спиралата, тъй като тя е един от продуктите, към които посягам всеки път щом реша да се гримирам.

Как Avène представя продукта?
Couvrance
Спирала висока толерантност
Подчертава, извива, разделя.
Без ароматизатори, без парабени.
Нейните предимства
  • - 3 в 1: подчертава, извива, разделя
  • - Иновативна четка без слепване
  • - Формула висока толерантност, адаптирана за свръхчувствителни очи и кожа.
  • - Добра устойчивост и лесно демакииране
  • - Формула без ронене
  • - Два нюанса: Черна и Кафява
 Какво мисля аз?
Спиралата наистина подчертава и извива миглите без да ги слепва. Сваля се супер лесно, без да оставя черни кръгове под очите ми, но в същото време успява да се запази на мястото си през целия ден, без никакво ронене или разтичане.
Това е една от малко спирали, която съм имала и не се е нуждаела от "разработване". Знаете как при всяка нова спирала първите 2-3 пъти (понякога дори много повече), в които я ползвате тя пуска прекалено много туш, слепва миглите и си е истинска игра на нерви да я нанесете като хората. Е, с Couvrance  този неприятен период липсва, което ѝ добавя още един плюс.
Четката е поредният бонус. От едната страна е леко извита с къси "бодлички" (?!?!? не се сещам как иначе да се изкажа), а от другата е изпъкнала с по-дълги " бодлички". Първият пласт винаги нанасям с вдлъбнатата част и ако ще съм само със спиралата и някакъв глос, просто спирам до тук. Ако пък се гримирам от-до продължавам и с втори и трети пласт, нанесен с по-изпъкналата част (която има за цел да разреши миглите и да предотврати слепването им), докато не реша, че ми е достатъчно :D



Естествените ми мигли без спирала

С един пласт спирала

С два пласта спирала
Спиралата можете на намерите в аптеките, където предлагат козметиката на Avènе на цена около 35 лв.

*Продуктът ми е предоставен от PR

9 коментара:

  1. Страхотна спирала :))
    www.dilyanatabakova.com

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиви очи, спиралата ли да гледам или тях :) чудесно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Полюбувай се първо на очите, после пак прегледай снимките и тогава обърни внимание и на спиралата :P

      Изтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз пък май много не се разбрах с тази спирала.. Пробвах я един път досега, така че не мога да съм супер компетентна, но на първо четене ми се видя, че трябва доста да я напластявам за постигане на желания ефект, освен това случайно ми влезна вода в окото и спиралата се разтече и ми залютя страшно, не знам защо, след като принципно е за чувствителни очи. Ще видим де, ще я тествам още и тогава ще споделя мнение, но от едно ползване такива изводи си направих.

    ОтговорИзтриване
  5. Очите ти наистина са много красиви. Поздрави за статията и за снимките :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)