Giveaway: Ранни коледни подаръци със SNB и Limited beauty


Не знам дали съм ви споменавала до сега, но обожавам коледните празници. Когато цялото семейство е събрано край празничната трапеза, навън тихо да се сипе пухкав снежец, а вътре на топло се разменят подаръци, избрани с любов за най-скъпите хора. Тъй като и вие, читателите на този блог, сте ми безкрайно скъпи, този път има подаръци и за вас ;)

 Тази година Стар Нейлз България ми предостави страхотната възможност да зарадвам трима от моите читатели с комплект лакове за нокти.

Един от вас ще получи блясъка на коледната нощ в лицето на най-новият лак на SNB - Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти.
Победителят е Ивелина Павлова :)


Друг пък ще получи чаша топло мляко с какао в лицето на Явор ( от последната колекция "Шесто чувство" на SNB ) в комплект със златен ефект за нокти.
Победителят е Iff :)


Третият късметлия ще бъде в тон с костюма на Дядо Коледа и ще прибере вкъщи лака Далия ( от последната колекция "Шесто чувство" на SNB ) в комплект със златен ефект за нокти.
Победителят е Pavlina Ornik


Единственото задължително условие е да ми оставите коментар под този пост с отговор на това кой от трите комплекта искате да спечелите, какво знаете за SNB Professional и дали сте използвали други продукти на марката.
Ако искате допълнителен шанс за печалба в играта харесайте фен страницата на Limited beauty във Fecebook  и споделете публично снимката на giveaway-a. Последните две условия обаче не са задължителни ;)

Играта е отворена само за България.Стартита по обяд на 01.12.2014 и ще приключи по същото време на 08.12.2014. До края на деня на 08.12.2014 победителите ще бъдат обявени на фен страницата на Limited beauty във Fecebook и имената им ще бъдат добавени в този пост.
Спечелилите ще имат три дни, в които да се свържат с мен, за да се разберем как ще си получат наградата. Ако след този срок някой от късметлийте не се е свързал с мен, ще избера нов.


Поради технически причини се налага да се логнете в играта от тук.

Съжалявам за причиненото неудобство :)

Успех на всички !


!!!NB: Тъй като много хора се бяха логнали за участие в приставката на Rafflecopter, а тези изпълнилите единственото задължително условие (да оставят коментар под този пост) са само 30 (Teia Ted, ми е оставила коментар, но не пожела да участва в играта ) се наложи да тегля печалившите по старият изпитан метод с листчетата. Късметлийте бяха изтеглени от мъжът ми, който, повярвайте ми, няма абсолътно никакви пристрастия :D !!!

P.S. Ако има съдити, то се сърдете на тези, които играят нечестно ;) Видеото с изтеглянето на победителите ще бъде качено на ФБ страницата на блога до края на вечерта.



*Наградите са предоставени от Стар Нейлз България.



31 коментара:

  1. Как обичам Коледо - Новогодишните празници ....
    Оххх, труден избор но ... за да съм по близко до лукса и блясъкът си избирам:
    SNB - Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни подаръци !
    Избирам си най-новият лак на SNB - Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са и трите варианта за награди! Аз си избирам лака Далия в комплект със златен ефект за нокти.
    Много ми допадат имената, които SNB избират за лаковете си... :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много са красиви всичките лакове , но най-много ме привлича коледната комбинация Далия +златния ефект :)До сега не съм ползвала лаковете на марката , но съм гледала доста ревюта за тях и определено имат прекрасни цветове с още по прекрасни имена - оценявам много креативността им по отношение на наименованията на лаковете.Идеята за този Гив е страхотна както и целия ти блоги ти пожелавам успех :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много хубаво аранжирани снимки! Аз лично се спрях на Явор и златния блясък. За марката вече знам доста, покрай твоите постове, а и на останалите момичета :) Не съм използвала нищо на марката все още.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/12/14 13:00

    Лаковете са много красиви! ♥
    /аз не играя за тях :) /

    ОтговорИзтриване
  7. Много красиви подаръци и приятна инициатива на много от блогърите, благодаря за което, много сте мили да зарадвате така приятно вашите читатели. Аз в унисон с празниците си избирам варианта SNB - Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти. Не съм използва все още нищо на марката, но ще ми е интересно да се запозная с нея.

    ОтговорИзтриване
  8. Моят избор е Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти. Имам един холограмен лак на марката и съм много доволна от него. Познанията ми за марката са основно от публикации в блоговете и съм набелязала доста неща за пробване.

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни подаръци :)) Избирам си първия . До сега не съм пробвала нищо на марката и очите ми остават само в златистия лак <3

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотен гив. На мен най-много ми допада втората комбинация

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесен гив!Като че ли най-много ми допада първата комбинация,защото ми навява много коледно-новогодишни чувства :D,а пък и аз нямам такъв лак в колекцията си.Относно SNB знам основни неща : че имат собствена линия лакове и въобще продукти за нокти и не само и провеждат курсове за манюкиристи ;)

    ОтговорИзтриване
  12. Досега не съм изпробвала нищо на SNB, защото никъде не мога да ги намеря. В малките градове, пък и в някои областни, нямат фирмени магазини и не ги предлагат в нито един магазин за козметика. Според мен, ако от фирмата си разшири дистрибуционния канал много повече хора ще посягат към продуктите на SNB.
    Втората комбинация (Явор) ми хареса най-много, топъл есенно-зимен цвят :)
    fairylandofellie@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  13. Здравей!
    От трите прекрасни комплекта бих искала да спечеля №2 - чашата топло мляко с какао в лицето на Явор и златния ефект за нокти! Не съм използвала продукти на SNB Professional до момента, но съм чувала и чела само и единствено хубави неща за тях! :)

    ОтговорИзтриване
  14. Здравей!
    Много са красиви всичките лакове , но аз си харесах лака Далия +златния ефект. Не съм използвала лаковете на марката , но съм чувала и чела доста за тях и много бих искала да изпробвам някой.Имат страхотни цветове със страхотни имена.
    Поздрави
    Гергана

    ОтговорИзтриване
  15. Определено "Зорница" - идеален е за този сезон! Не съм пробвала нищо на бранда, но все повече ме изкушават постовете и на другите богърки. :)

    ОтговорИзтриване
  16. Не съм използвала нищо на марката , но много искам да пробвам . Спрях се на лак Зорница и диамантения заздравител . :)

    ОтговорИзтриване
  17. Страхотни лакчета! Досега не съм ползвала нищо на марката, но имам желание да пробвам - спрях се на червения лак Далия!
    radi84@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Най-много ми допада лака Далия + златния ефект. Използвала съм лаковете на марката, както и техните пили. Много съм доволна! Ще се радвам ако спечеля. Все пак наближава Коледа, кой би отказал подаръци (още повече козметични хихи) :))))
    e-mail: bobi9889@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/12/14 00:15

    Не съм ползвала нищо на марката, но много бих искала да притежавам Зорница и диамантения заздравител :)
    Елена Димитрова

    ОтговорИзтриване
  20. Здрaвей... зa мaркaтa нaучих покрaй инициaтивите в които учaствa последните месеци. Не съм пробвaлa нищо тяхно..a цветовете сa стрaхотни :) избирaм си първият комплект- Зорницa.. Блaгодaря зa възможносттa..

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/12/14 15:50

    За марката разбрах от бюти блоговете, не съм ползвала нищо тяхно досега, но съм доста впечатлена от начина, по който изглеждат и ревютата. Бих искала да спечеля третия комплект Далия със златен лак:)
    Поздрави за блога!

    ОтговорИзтриване
  22. Ааааа красота! Много ми харесва първия комплект с златисто-брокатения лак ,точно в мой стил.

    ОтговорИзтриване
  23. За SNB научих преди време. Все се каня да си поръчам лаковете им от интернет, защото в Бургас не ги продават никъде. И трите комплекта са чудесни, но най-грабващ очите ми е Далия.

    ОтговорИзтриване
  24. Чудесни подаръци. Моят избор е лак Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти. Досега не съм пробвала нищо от SNB, защото не мога да ги намеря.

    ОтговорИзтриване
  25. Чудесни комбинации - да се чуди човек! И все пак бих избрала лак на SNB - Зорница в комплект със диамантен заздравител за нокти, защото ми се струва най-звезден и подходящ за сезона! Не съм пробвала нищо на марката все още, но с удоволствие ще опитам! :) hrisss89@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Зорница е... LOl :) Чела съм доста положителни отзиви за марката, но за съжаление, не съм имала възможността да пробвам от предлаганите продукти. Страхотен гив!

    ОтговорИзтриване
  27. Направо ми останаха очите върху Зорница. Разкошен златист брокат! Много подходящ за декември :)

    ОтговорИзтриване
  28. Нека бъде... Далия :) Имах удоволствието да ползвам лаковете на марката и останах изключително доволна

    ОтговорИзтриване
  29. Искам Зорница и диамантения заздравител, който е страхооотен, но ми привършва! :))
    lora@empurple.eu

    ОтговорИзтриване
  30. Бих искала да спечеля Зорница и диамантения заздравител,лака изглежда страготен.До сега не съм имала възможността да пробвам нещо на марката и нямам мнение,но за сега из блог пространството срещам само добри одзиви за продуктите!Във facebook следвам страницата като Renka Gancheva

    ОтговорИзтриване
  31. Здравей!
    И аз се включвам :)
    Да, използвала съм продукти на марката и мога да кажа, че са много добри!
    Избирам си SNB Далия + златен ефект :)
    Поздравиии :)

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)