Essence lip liners


Малко по-рано този месец ви разказах за трите ми любими червила на Essence, а днес ще ви разкажа и за трите си любими молива за устни на марката :)
Не помня кой от всичките купих първо, но той определено "повлече крак", така да се каже, и в момента винаги, когато ми потрябва нов цвят молив за устни, проверявам първо по стелажа на Есенс и чак след това се насочвам към други марки ;)
Сигурно се чудите какво пък толкова им харесвам?
Ами всичко - като почнем от цената ( винаги е някъде около 2,50 лв.), минем през цветовата палитра и стигнем до формулата. Всъщност формулата им има най-голямо значение за мен. Изобщо не харесвам меките моливи, с които аз лично никога не мога да си направя хубав контур на устните. Не харесвам и прекалено твърдите, с които трябва да си причинявам болка, за да изкарам цвят от тях. Обичам моливите, които са с достатъчно твърд писец, но в същото време и достатъчно пигментирани, така че с няколко леки движения да очертавам устните си. Тези на Есенс са от последните. Винаги добре пигментирани, винаги с твърд писец и винаги достатъчно меки, за да не се налага да натискам, докато изкарам цвят. Просто моите герои <3



Реалният цвят на Satin mauve е този от горната снимка

Има обаче и една уловка. Заради ниската цена и доброто качество никога, ама наистина никога, не съм виждала пълната цветова гама на едно и също място. Винаги са останали един-два цвята, по една-две бройки. И винаги трябва да обиколя 2-3 магазина, докато открия това, което ми трябва. Иначе като изключим това неудобство моливите наистина си заслужават вниманието ви ;)

Някой друг с отзиви?

6 коментара:

  1. аз ползвам номер 11 in the nude и то не като молив за устни а като червило! прекрасен е за ежедневния лек грим!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/11/14 20:16

    Имам 10 Femme Fatale и е ж-е-с-т-о-к! Ползвам го и за контур, и самостоятелно върху целите устни.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз никога не съм виждала всичките цветове заедно на едно място. Най-често виждам само 1-2 цвята. Аз обожавам моят red blush и много искам да си взема satin mauve. Супер са <3

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиви цветове са твоите :))
    www.dilyanatabakova.com

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни цветове. Red blush е много красив <3

    ОтговорИзтриване
  6. Satin mauve го търсих в 5 магазина, където предлагат марката, явно се купува като топъл хляб. :D

    ОтговорИзтриване

Питайте какво се сетите или споделете вашето собствено мнение :)
Благодаря ви,че четете блога ми :)